Wednesday, July 7, 2010

saya dpt cokolat !

pagi td ade travel agent antar beg utk my bos..
ekceli beg tu patut dapat mase bos i nak travel ke london last month..
tp atas sbb² yg xdpt dielakkan, beg tu terpaksa dihantar lps bos balik dr london..
tup tup bos dah balik dekat sebulan dah baru dia nak antar..
smlm saya call agent tu baru dia kate akan antar hari ni..
so,dia dah dtg td bawa beg dan 2 butir cokolat..hehe
besar sgt la..saya x habis..dah bg kat kengkawan makan..


nota ummiaqeef : saya x suke cokolatnye,suka kacangnye je..boleh? ngeh..ngeh..

2 comments:

MRS. K said...

elok utk terapi ni...hehehe


p/s ~ sebuk je la widget cipmunk sbelah ni.. tampor kang! kekeke

ummiaqeef said...

@MRS. K

terapi ape tu? terapi stess ek? hehe

p/s : uiks..sampai ati..dia nak interprem gak..hahaha

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize