Tuesday, July 20, 2010

mood : sleepy..


pagi ni dah rase layu je mata ni..ape taknye,aqeef bgn pukul 4pg rengek² sbb mulut dia mcm sakit kot xtau la ade ulser ke nk tumbuh gigi geraham belakang ke sbb dia xmau minum susu dlm botol..BF pun xmau..dia xleh tido sampai ajak saya tgk tv..layan je la..bg minum air kosong je dlm cawan..saya susah hati je kesian pulak sbb kan mesti dia haus tu,slalu kalau dia tersedar mmg saya BF kan je tp dia xbole..puas saya intai² dlm mulut dia x nampak pulak ape²..

harap² aqeef ok hari ni..kalau x ok jugak kena bawak pegi klinik la check..dulu pernah kena ulser kat lelangit mulut dia byk pulak tu,meleleh je air liur dia..ni pun dah pedih je mata sbb x lena tido dibuatnye..

nota ummiaqeef : to shin, smlm i dah torai GCB tu tp x best la kat tekak i..hehe


6 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sudah nagntok disorongkan bantal k

Shinnaz Ahmad Rasid said...

GCS tu not bad lah...kawana ku kata pedas. takde nyer..hahahaha

ummiaqeef said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis

mcm tau² je..tp bos ade susah skit nak landing..hehe

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

x sedap lah..xsuke!

Shinnaz Ahmad Rasid said...

@ummiaqeef

tak suka kau jangan datang mekdi lagi.huh! :p

ummiaqeef said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

dulik ar..aku ade kontrak ngan mcD tu..hahahaha..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize