Thursday, June 3, 2010

mau imagine wajah anda 20thn akan dtg? mcm² internet boleh buat kan??

berdasarkan entry saya di bawah..
saya ada tulis nota : macamana la rupa kite bile tua nti ek?
pastu mama_auni komen seperti di bawah :


so, saya pun google la jumpa website ni..haha
saya pun cuba masukkan gambar saya untuk imagine wajah bile tua nti..
sila jgn gelak ye uolls..
cube letak pic uolls lak tgk camane..huahuahua
klik kat website di bawah ni..


nota ummiaqeef : gelak guling² saya tgk gambar ni..wakakakakaka...

5 comments:

mama_auni said...

muahahahaha..giler lawak..gelak guling2 dah aku ne..smpi terbalik dah..auni pon gelak same...

E.L.I.Z.A said...

heheheh...eli ada buat jgk..buruk ah...mcm xleh terima hakikat je muka tua esok mcm tu :P

ummiaqeef said...

@mama_auni

blah la weh..buat muke ko pulak tengok....

ummiaqeef said...

@E.L.I.Z.A

kahkahkah..tau xpe..tp cun lg kot dr yg ni..hehe

CanaryGalapagos said...

hahahahahha terguling rasa baca entry nie..aku pun nak wat lah...kalo cantik jer aku publish...hahah kalau tak simpan dalam hati...kuikuikuikui...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize