Tuesday, June 22, 2010

gara² world cup saya xdpt tgk tv..uwaa!

cis! gara² world cup ni kan..


saya xde chance nak tgk rancangan kegemaran saya..
x suke x suke! x suke!
hubby i x kira waktu pagi-ptg-siang-mlm mau tgk bola! bola! bola!
dah tgk kat rumah pun kuar lg tu tgk kat kedai mamak dgn rakan² lain..
kalau mkn kat luar pun msti nak tgk tv kat kedai tu..haish!
berita pun kadang saya x dpt tgk tau..ish..grrrrrr!
sudahnye masuk tido awal dgn aqeef..hahahaha...

nota ummiaqeef : kalau ade 2 tv dan 2 astro kan best..x gaduh kan..

4 comments:

mama_auni said...

hehehe..same la..seb baik kat umah aku pon..tp aku berebut ngan die..hehe

Baby Tiger said...

huhuhu nasib la.. 4 tahun sekali!

Peminat Katie Holmes said...

biasa la tue,
nama pun lelaki kak. hehe

E.L.I.Z.A said...

erkk dia tgk semua match ke?
bukan tgk team yg dia suka je?
kami layan team yg kami suka je

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize