Thursday, May 13, 2010

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"


rasa macam dah lame x join contest..
tp kali ni saje gedix² santai nak join..
contest ni bertajuk 
anjuran MOB (malaysiaonlinebabyshops)

gambar yg dipertaruhkan :

~ aqeef dan abahnya ~

saya letak gambar aqeef dan abahnya sbb ramai kate muke aqeef copy paste abah dia..
saya sgt jeles ok p xpe la..walaupun muka dia ikut abah dia tp dia rapat ngan saya..hihi..
pic ni diambil mase pegi zoo negara..
aqeef teruja tgk binatang² yg sebelum ni dia cume kenal di buku or tv sahaja..
tgk la tangan tu siap tunjuk² ostrich tu..
sesape yg nak join bole tgk syarat² di entry contest MOB ni..
hadiah sgt lumayan lor...
harap² ada rezeki bole dapat hadiah tu..
contest ni until 11th June 2010..


  note ummiaqeef : pihak penganjur,ada ape2 yg saya tertinggal tak?? hihi..entry ni di draft smlm tp x sempat nak post.. ;P

4 comments:

mama_auni said...

wah sudah join..nti i join yek..

Drama Mama said...

hahaha memang copy paste. sebijik. yang tak tahan expression muka pun sama! hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

ummiaqeef said...

mama_auni ~ sila la ramai² join..

drama mama ~ hihi..tau xpe..perangai pun nak same gak tu..hahaha..

♥MAMA♥ said...

hi,jemput join contest dr mama ye,due 1 july,cepat cepat ;-)

http://myprecious07.blogspot.com/2010/06/cutest-baby-in-purple-by-mama.html

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize