Thursday, April 29, 2010

restoran baser..

sape yg duk kat kota tinggi mesti tau restoran ni...
.
.
.
.
.


  kalau kat kg i kat kota tinggi mmg femes la restoran baser ni..
bese menu utama adalah nasi ayam..
mmg best nasi ayam dia..
hubby saya pun kalau balik kg mesti nak makan kat situ..
aritu saya try pegi branch restoran baser ni kat puchong..(sprti gmbr di atas)
ok la rase lbh kurang same tp not exactly the same..
bese la kalau dah name branch tu mesti lari skit rasanye..hehe
mase pegi tu not bad la suasana dlm restoran tu..
cantik..ade deco² sumer..
siap ade tag JJCM lg tu kat dinding..
tp x pernah tgk pun kat tv..ke saya terlepas pandang..haha..
k la..len kali nak try nasi beriyani pulak kat situ..
 

mcm² menu ade..
mase saya muda remaja dulu kat kg harganye RM3.50 je..
xtau la skang harganya berapa..
tp kat branch puchong ni harga nasi ayam = RM4.80..

p/s : x sempat snap pic nasi ayam tu sbb masing² dah lapar nak makan..haha..mase ni pun pegi last week..lambat post..

No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize