Monday, April 19, 2010

geng gedix..

 
ini adalah geng kapak gedix bahagian saya ye..
sprt biase, gadis comels yg bershawl ala² pelangi tu adalah saya tuan punye belog..
tudung putih berkaca mata pula pegawai tadbir.. (single lg ye)
minah serba hiujau itu pula ialah officer saya, mama_alya'..(tiada belog)
dan yg suke interprem berserba biru pula ialah mama_auni 
minggu lps adalah minggu bz sbb ade meeting besar yg bahagian saya kene handle..
tahun ni malaysia jd tuan rumah so bahagian kami bertungkus lumus membuat preparation utk meeting itu..
berlangsung di berjaya times square hotel & convention center..
esok dah start meeting tu so pegawai² la yg terlibat dan saya cume membantu sahaja..
bile theyolls ni xde rase sunyi la pulak opis..haha..(mesti theyolls bangga kalau bace belog saya ni)
sebenarnye xtau nak citer ape sbb nak menghabiskan mase di opis ni saya pun merapu la kejap..
melayan mata yg layu bak bunga yg tidak disirami beberapa hari..ceh..
k la..harap jgn bosan ye bace..kalau rase bosan sila close saja..

p/s : mood mata kuyu cam mata garfield..

3 comments:

mama_auni said...

wahhh..aku baru nk uat ko dah uat..huhuhu bagus²..comey² geng gediks kiter yer..heheh

CanaryGalapagos said...

sudah berisi kamu!...hahahah;P

ummiaqeef said...

mama_auni ~ kite mmg comey..haha..

imah ~ haha..aku silap amik site la..kalau duk tepi mesti nampak gebus ek..erm,pasni aku akan pastikan posing duduk di tgh2..haha..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize