Monday, March 8, 2010

reward for aqeef..

salam all..

lame dah x bercerite..
xtau nak citer pasal ape..
tp lately aqeef semakin rajin membantu ummi membuatkan keje rumah..
good boy aqeef walaupun ummi x suruh..
mmg aqeef sukarela nak bantu..
lihat saje gelagat aqeef yg terlebih rajin..

~chef aqeef~

~mari menabung~

~angkat baju kering~

harap2 la sikap ini dikekalkan hingga dewasa..
sejuk perut ku mengandungkannye..hehe..
so,ini adalah reward yg abah berikan kepada aqeef..
beli mase my dear warehouse sale sabtu lepas..
yeeehaaaaa...
.
.
.
.
.

~batery operated car~

dan ini pula dr ummi..
.
.
.
.
.

~ABC~

p/s : tetibe mase aku duk tekan2 keyboard ABC aqeef yg ade music2 tu,abah aqeef pun berkate,'ummi dia yg lebey2 nak main keyboard ni ek..aku pun membalas, 'eleh..abah dia tu lg la beli kete tu sbb abah yg nak main remote control tu kan? kan? hahaha...abah aqeef hanya menjeling sambil tersenyum..haha...apakah????


5 comments:

Diana Din said...

Boleh buat menantu bdk aqeef ni... hehe... Geng ammar la ni, suka main lesung... aku yg menangis tumbuk bwg sbb pedih mata, tp dia rileks jor... huhu

ibuhaikal said...

rajinnya dak aqeef...klu cam tu ti balik kg meh tlg untie ena lak erkkk...leh sama2 mngemas ngan aikal..

wan sujaihah said...

hahhah...ni la akibatnyer klu mainan mam ngan ayah yang pilih..memang syok sdn lah..

hehheh

ummiaqeef said...

diana din ~ haha..aku x suruh pun,dia yg volunteer
ibuhaikal ~ suruh je dia bole diharap..haha..
wan ~ tu la pasalnye..wakakaka..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

u're sweet ummi for Aqeef :)

take ur award from http//:shinnaz.blogspot.com

congratulaions ~

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize