Sunday, March 21, 2010

entry mencuci mata..

memandangkan aku teruja bab2 soping moping ni..
aku nak update skit entry pasal soping awal bulan yg lalu..
kejadian ini berlaku secara spontan..
pagi2 sabtu pas aku settle keje2 umah tu terasa nak g soping lak..
disebabkan hubby ade hal pagi itu meeting ape bagai..
aku decide antar aqeef di rumah babysitter jap..
susah la nak soping ngan aqeef berdua..
kejap je dlm mase 2 jam aku balik semula..
hasil rembatan adalah sepeti di bawah..


gara2 lalu di dpn mothercare alamanda..
sgt teruja dgn tag diskaun pada baju..
ku pun singgah mencuci2 mata..
rege rm29-rm31 belum less sbyk 50-70%..
 bile dah calculate..wow..
ku pun rembat 5 helai..
bukan senang nak less byk tu ye kengkawan..
so,balik dgn hati yg girang..
itu saja utk kali ni..

yg benar
~ummi yg suke menyoping~

No comments:

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize