Friday, February 5, 2010

hang out wif opismate @ alamanda.

ekceli xtvt therapay mata bersama opismate ni diadakan setiap t/hari jumaat..
almaklum,lunch time lame..boring pulak sik mkn kat cafe opis je..
so,ari jumaat ari utk menukar selera makan..
kalau tgh kering cume cuci mata and makan2 sajork..
kalau ade duit terselit tu kadang2 cuci mata sambil rembat..
jumaat lepas lepas dulu g main bowling..
jumaat lepas cume xtvt makan2 dan jeling2 sajork..
jumaat mggu ni beli dan belah pastu makan2..
so,ini adalah hasil rembatan aku yg sekian lame aku x menceburinye..hehe
mase cuti hari wilayah tu aku dah rembat 2 helai baju utk diri sendiri..
mase hang out wif mama_auni di entry ini..
(psst..jgn bgtau hubby i tau..sorok2 beli nti dia bising..hehe..)


~ 2 psg baju basahan dan 2 helai baju jalan ~
(teruja sbb sale CNY sane sini..yg atas tu best buy je yg bawah tu 50%)


lepas therapy mata kami g makan2 pula..
tp memandangkan kesuntukan mase dan kedai makan yg full..
so, kami try la masuk kat N***** S******
kononnye nak try la makanan kat situ..
sbb setiap mggu kami akan makan kat tmpt yg berlainan..
sekali je servicenye agak mengecewakan..
lambat sgt nak serve tetamu..
dah la bg minuman yg salah..makanan aku pun rase cam salah..
tp bedal je la sbb perut dah berbunyi + nak kejar masa..
sekali makan kurang mendapat feel..
sbb indah kabar dr rupe..
sudahnye kami makan je sbb perut lapar..
tp keseluruhannye mmg service sgt worse..
mmg x g dah kami pasni ke situ..
harap mereka dpt improve service utk mase akan dtg..
so,itu saje utk hari ni..malas nak citer byk..
kang jemu lak nak bace..
daaaa...tata titi tutu..

p/s : update blog yg sunyi sepi sementara menunggu kain baju habis dibasuh oleh mesin basuhku..hehe..

2 comments:

shinnaz said...

kedai makan mne weh..takyah lah ****terus terangkan senang..bhahahaha...!

Baby Tiger said...

blog dunia aneh dah nak pencen. sila usyar : http://misyaidris.blogspot.com/

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize