Monday, January 11, 2010

weekend kami..

~ sabtu ~
g kenduri kawin geng kete hubby kat dewan perdana felda..balik tu pergi dengkil kejap (umah PIL)..ptg tu akak aku yg sulung dtg umah..mlm tu hubby ajak kitorg mkn kat tasik idaman..(area jenderam-bangi) mkn ikan bakar..(pict non ado)..

~ pose dulu sblm gerak ke kenduri kawin kawan hubby ~

~ ahad ~
pg² lg hubby dah g terenggannu ngan abah dia..ade urusan kat sane..so aku tggl ngan aqeef sajork..then aku n aqeef lepak² umah akak aku kat serdang.. then g makan².. jalan²..mandi-mandan eh,perkataan apakah? kat agrotek ulu langat,cam tmpt air terjun la tp x explore sgt dlm tu..just bawak bebudak main air je kat entrance tu..otw balik serdang singgah mines window soping sajork..hehe..

di antara picta² yg sempat aku amik..

~ pemandangan dlm agrotek resort ni ~

~ aqeef yg suke duk buaian ~

~ xtvt main air..sejuk woo..ggrrrrrr.. ~

~ sik mengunyah je si kecik ni ~

~ aqeef yg dah siap main air n tukar baju ~

~ummi n auntie² aqeef lak nak posing..lalala.. ~

p/s : x puas hati sbb umminye xpdt main air..haha..ape kes??

8 comments:

mama_auni said...

amboi..bukan main lagi ummiaqeef berspek mahal..hahhaha..korang adik beradik memg same arr muka..hehehe

ummiaqeef said...

sesekali posing ngan spec ape salahnye..hehe..erm..muke lbh kurang je sumer tp aku cun lg kan? hahahaha...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

i looiikkkeee ur sunglasses!teeheh...mana satu kakak ko yg kite pegi hari tu??konpius i!

ummiaqeef said...

kakak yg pakai baju putih tu..yg baju dark blue tu yg sulung..aritu akak sulung aku tu melaram ngan sunglass aku..haha..

sujaihah said...

encem nyer aqeeff...selalu tgk dia pakai baju kat umah jer..sekali dia dress upp...fewettt encem...

hehhehe...suka kak ek aqeef main air...tempat nyer pun cantikkk

ummiaqeef said...

hehe..dia bukan tau melaram je x,ummi dia yg pakaikan..haha..

aqeef mmg suke main air..x kira air kat umah ke..air swimming pool ke..air terjun ke..mmg susah nak naik..len kali nak g tmpt best skit bawak dia..hehe

ibuhaikal said...

heehee...muka diaorang nie memang sama tu la baru nama adik beradik heeehee..kan rozi kan...
waaa...sukanya aqeef g mandi manda..mesti tak mo kuar kan..

amal nurul said...

chomelnyer aqeef nie......
hehehe....

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize