Monday, December 7, 2009

Baby with transport contest...

salam all...

kontes lg ye..jgn muntah lak tgk entry kontes je manjang..
kontes kali ni ialah 'Baby with Transport
kontes ni dianjurkan oleh ijan, ibu kepada nabilah yg comels..


setelah meneliti terdapat beberapa pic aqeef bersama transportnya seperti di bawah : (wah..skema rama mangkuk ayun tul ayat aku ni..huhu)


push car ni aku hadiahkan mase besday aqeef september lepas..
dia duk kejap je pastu turun naik turun naik je kejenye..
kaki pun x reti sgt nak kayuh..hehe..
pastu duk tekan² punat music² tu..dah la bunyi high volume..
kalau mlm² mesti hubby bising takut mengganggu org awam,cewah..
lg 1,kegemaran aqeef ialah..naik push car ni secara back facing..
kira stereng kat blakang..penyandar kat depan..cam pic di bawah :

mane² la,asalkan dia bahagia..hahahaha..
kontes ini berakhir pada 15 dis 2009..
kalau mau join,klik saja di sini..
sekian,terima kasih..


3 comments:

shinnaz said...

semangat nyer aqeef main kete die tuh..teheheh..

ummiaqeef said...

mustila...aqeef means memberi tumpuan kpd sesuatu..mmg kena dgn karektor dia..hehe

umminabilah said...

salam...dtg check n3...emm kita x npk link blog kita kt bloglist awk lah...btulkn dlu k...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize