Tuesday, June 30, 2009

rezeki smlm..

semalam lunch ade org tu nak ajak jumpe tp last minit x jd pulak..kuar ngan shinnaz je.. tujuan utama nak beli sabun basuh..ceh..alasan semata-mata..hehe..pastu ade org baik hati belanja mkn kat a&w..nyum..nyum..tq shinnaz..(alhamdulillah)..rezeki jgn ditolak..mase aku balik keje nak amik aqeef pulak,makcik pengasuh aqeef ade bg ole² dr kedah sbb weekend tu dier g kedah..rezeki lg..pastu opismate aku (shinnaz) yg tumpang aku balik keje pun bg ole² dr Sabah..ade pulak opismate lg sorg (k.maya) bg pulut kuning (tp pic non ado sbb dah belasah pulut ngan rendang daging tu..huhu)..opismate yg lg sorg (iza) yg tumpang g balik keje pun bg ole² dr cameron..huh..rejeki sungguh smlm...tp mlm tu aku masak jgk utk hubby tersayang..lauk simple dimple je..hehe..sila la layan..time kaseh yg sumer sbb sudi bg..hehe..


pic kiri atas : ole² dari kedah - satay ikan, asam gule tu (ape ntah namenye),belacan,mangga 2biji (sebiji dah makan)
pic kanan atas : ole² dari cameron - fridge magnet strawberi
pic bawah : ole² dari sabah - keropok sotong, ikan kering, gelang kristal (purple gitew!) - lupe nak pakai arini kebetulan pakai baju purple..ruginye..ngeee~



menu simple dimple smlm ~ ikan kembung tiga rasa, kangkung goreng belacan,nasi putih tu aku hidangkan utk hubby..hehe

p/s : ketandusan idea nak wat entry..hehe..

7 comments:

Ada Ayrissa said...

isteri mithali masak tuuuuh...ekekekkeke

ummiaqeef said...

mithali la sgtttt...hahaha...

ibuhaikal said...

uiiittt..sedapnya menu makan malam tuk hubby dia..

amboiii...banyaknya terima ole2...

p/s: kalau yea pun jangan la sampai perli kita adusss...dah tak mau berjanji dah nie..

ummiaqeef said...

ibuhaikal,
majuk ni..susah tul nak dating..hehe..

sujaihah said...

wahh...bila cuti sekolah..ramai la yang sibuh bercuti2 ek..yang terbercuti pun dapat la sikit..hehhehe

ibuhaikal said...

cukup2 la dah dating kat kampung..heeeheee

lain kali kita dating laa..yeaa..semalam emergency sesangat...

p/s:ku pohon ampunnn...huuuhuuu

ummiaqeef said...

kak wan akak sujaihah,
erm..btl²..lame rasenye x g bercuti..hehe..ntah bile dpt g..

ibuhaikal,
ye ler..

p/s : mintak ampun di hari raye ler..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize