Wednesday, June 17, 2009

lunch @ SR

kengkawan, arini aku & mama-to-be iza lunch di Secret Recipe di presint diplomatik ye..bukan ape,mak yong tu sbuk nak minum ice blended..tu yg aku kena teman tu..permintaan org mengandung kena la tunaikan kan..hehe..so,ini lah menu kitorg utk hari ni..sila lah terliur scroll ye....hehe..

*
*
*
*
*

~sila abaikan tangan yg sedang memeluk perut itew..sori iza..hehe~


tp hasilnye x sempat nak snap sbb waitress tu cpt benor nak angkat pinggan..ape² pun, licin..sempat jgk aku menapau se'slice' hazel cheese utk si kenet aqeef & aku..huahuahua..

p/s : mengahnye rase,kenyang sampai malam ni..hehehehe...

11 comments:

Mama Shinta Musraika said...

salam Ummiaqeef..

perutku yg lapar bertambah lapar kerna gambarmu....

ummiaqeef said...

mama shinta,
yummy..dapnye..hehe..

busyuksayang said...

mcm2 si mak yong nie ya...hehehe!!!

ibuhaikal said...

huuuuu...bestt2...memang betul ummiaqeef kenyang sampai ke malam...heeeheeeheee

p/s:asal tak amek gambar mama ieza tu?..nak nengok muka diaa..dah lama tak jumpa nie..

ummiaqeef said...

jue,
mmg skang ni mak yong tu mcm² nak dimakannye..ice blended la..skang ni teringin nak makan biskut tiger lak..hahaha..

ibuhaikal,
ingatnye kenyang sampai mlm tp mlm td melantak gak nasi kat umah..abis terus mkn ngan my hubby..

p/s : alalala..kalau snap gmbr mama iza tu mknan tu nmpk sekerat plak..hehe..lupe lak nak snap pic dier sekeping..nti ye kite snap lg..huhu

baBe_ieza said...

hehehhe..kenyang beb tp mase tu la kenyangnyer..balik aku makan muffin..

ibuhaikal:malu la nk snap gambo i yg gumuks ne..hehehe

ummiaqeef said...

iza,
malu? menyampah i taw!

baBe_ieza said...

hahaha..malu2 miau...

ibuhaikal said...

baBe_ieza: nak malu ape?..dah lumrah orang ngadung memang gumuks and comey kannn..

akak tak kira nak nengok jugak gambar mama ieza yg terbaru nie..

ummiaqeef said...

ibuhaikal,
k..nti kite snap pic dier senyap²..hehe..

baBe_ieza said...

ooo..ade hati nk snap gambo kiter senyap2 eyh...

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize