Tuesday, May 19, 2009

aqeef ber'cd'

hari isnin aku menerima parcel..huhu..bestnye 'cd' aqeef dah sampai..kpd sesape yg xtau 'cd' tu ape..cd = cloth diapers..nak try pakaikan aqeef dgn cd ni..cd ni leh basuh n pakai balik..so,jimat utk jangka masa panjang la,ehehe..cantik berwarna-warni..aku teruja sekejap..nape la zaman aku kecik² dulu xde menda alah ni ek..ehehe..

*ummi, aqeef nak yg hijau ni..eh..kuning ni..erm..biru ni pun cantik jgk..*

11 comments:

ibuhaikal said...

ari tu ada gak nengok kat tenet tapi tak tau cara penggunaannya lahh...please explan..regenya bape?..tq

ummiaqeef said...

ibuhaikal..
mmg kite pun memule x phm..tp kite tanye²gak kat blogger² yg jual tu..so,kalau berminat bgtau la..kite leh rekemen..ehehe..

MRS. K said...

wahh.. dah pakai cd nmpaknya si aqeef.. jimat diapers eh?hehee..

ummiaqeef said...

jimat utk jangka panjang dan support bumi hijau..hehe..

shinnaz said...

mesti ummi yang letak Cd tu nk amik gamba ngn aqeef..


p/s: ummiaqeef yang excited..hehe

Baby Tiger said...

ok ke bett pakai mender nih? bocor tak??

ummiaqeef said...

shinnaz,
mane ade..aku nak bukak cd² tu pastu aqeef yg teruja..sumer dier nak amik..hahahaha...ummi dier mmg over excited..hahaha..

baby tiger,
setakat ni aku pakaikan mlm je dulu sbb baru ade 6 keping..tu pun kena tukar 2 kali..kul (7.00pm-12.00am)& (12.00am-6.00am)..so far,x pernah bocor lg..

shinnaz said...

detail btl rozie menjelaskan cara² penggunaan..hehe..mesti best belek babe je kalo ade babe..:)

Ada Ayrissa said...

huhu bett,
aku pon br nk try cd ni tp hold2 dulu sbb kdg pk cam maleh lak nak cuci...huhu...

tp yg wat aku geram chomel kan cover dia tuh..ekekeke...nnt ko post entry aqeef pose dgn memakai cd tu tau...mesti cute gilerrr

ummiaqeef said...

shinnaz,
hehe..suke beli gadget baby ni..huhu..teruja sungguh..time kite kecik dulu xde menda² ni sumer kan..hahahaha..

Ada,
mule pk mmg cam maleh nak cuci tp kan bile dah dpt cd tu,rase cam teruja je..perasaan rajin tu dtg sendiri..ehehe..absuh 2 hari sekali xpe..huhu..

kakyong said...

salam..

chomeyl nyer Aqeef bergaya dgn CD..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize