Friday, December 23, 2011

tentang durian dan berombak rindu..

Alhamdulillah..

dapat juga mkn durian petang lepas saya buat entry teringin mkn durian tu.. balik keje suami beli 2 bijik durian.. besar jugak la byk isi.. mkn berdua je kat dapur ngan suami, aqeef masuk2 umah dah bising.. 'busuk ah'! haha.. dia mmg x gemar durian.. kitorg suke sakat dia calit skit kat mulut dia la.. terus melalak suh lap, ekekeke..

ada balance siap simpan dalam freezer.. soknye makan lagi.. soknye mkn lg.. last2 suami request serawa durian.. nak makan ngan roti kekdahnye.. hari rabu baru ni saya cuti.. sempat la berombak rindu kat alamanda.. haha.. tercapai jugak hajat nak tgk movie ni.. balik tu gigih buat serawa durian.. suami mkn sorang coz saya x berapa minat.. mkn buah durian je ok la.. best giler dpt makan.. habis dah pun..

k la.. sekian bebelan di petang jumaat.. tgh2 taip entry ade member call, gayut jap.. hehe.. last2 terhasil lah entry tanpa gambar ni.. daaa!!

note : sok join geng gsr suami konvoi ke PD.. yeay! 

Monday, December 19, 2011

ish..teringin durian pulak..

salam..

lame giler x update blog. mood rajin x mari².. haha.. sekarang ni sane sini org citer pasal doyan.. pastu lalu kat kiri kanan jalan berlambak org jual doyan.. sblm ni x berani lg nak makan, kali ni my 2nd jr dah masuk 19mggu, kira confident skit la nak merasa, hehe..





dah gtau hubby nak doyan, mintak² balik kang dia beli, hehe.. nyum..nyum..

me : b, nak mkn durian la..
incik hubby : ok, nanti la b beli.. nak byk ke nak sikit?
me : sikit je la.. mane bole mkn bebanyak.. nak rase je..
incik hubby : ok..b beli la 2 3 biji k.. nak mahal ke murah? kalau murah yg longgok2 tu.. kalau mhl cecah seratus lebih..
me : (erk!) ish, x yah la memahal.. yg murah sudah.. (perli aku ke hape ni? kehkeh..)


note : selera makan semakin pulih.. Alhamdulillah..


:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize