Thursday, November 28, 2013

Starter Pack Avent - PP dan Avent Natural

Iklan sekejap...

sesape berminat nak beli Starter Pack Avent Natural dan Avent PP Bottle boleh lah contact saya..
RM150 sahaja termasuk postage..

 yg ni bottle design lama tp ade sendal mcm dlm gambat kat kotak kecik tu..


yg ni bottle avent design baru..(hot selling)

sesuai dijadikan present utk newborn atau kegunaan baby newborn anda.. 
boleh tinggalkan komen kat entry ni..
atau contact/sms/whatsapp/wechat : 012-3464368 (rozie)

Tuesday, November 26, 2013

need a holiday!

salam uolls..

haaa.. kan dah kata.. blog ni kejap tenggelam kejap timbul.. haha.. tuan empunye belog x serajin dulu.. ni pun jenguk² jugak x nak bg sunyi.. lately rase letih je.. kan best kalau dapat g spa ke.. lg² kalau ade yg sponsor.. ish..ish.. syok bangat nih.. errr.. dah kenapa ckp indon?

dah ujung² tahun ni best gak kalau dapat g bercuti kan? budak cuti skolah kite pun sbuk nak bercuti.. tp tu la.. fulus n masa yg tidak mengizinkan.. kalau ade rezeki insyaAllah.. boleh la g jalan² kat tmpt org.. huhu..

pic bawah ni kalau x silap pic bulan ogos 2010.. g redang island.. mase ni abg aqeef baru 2thn.. skrg dah 5thn dah.. cptnye mase berlalu... adik pun dah 1thn 6bln.. bole dah ni nak g honeymoong kan? ekekeke..



note : kalau aku kaya..hari-hari hari raya!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize