Friday, October 11, 2013

kembali berblogging setelah setahun menyepi..

salam..

Ya Allah... lamenye rase x mengomel kat blog ni.. huh! setelah lbh kurang setahun, baru timbul rase nak merepek meraban kat sini semula.. agaknye kawan² pun dah x ingat kat iolls.. tp ni pun xtau la bape lame boleh bertahan..haha.. jgn hot² chicken shit sudah.. mane nak mule dulu ek.. erm.. nak citer ape pun xtahu.. 2nd jr pun dah umo 1thn 5bln.. mmg xde memori mase dia baby kat blog nih.. uwaa!!

note : nak amik mood dulu nak mengarang.. lom panas enjin lg nih.. huhu..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize