Friday, August 26, 2011

terjahan ke jalan tar!

semalam kan saya cuti.. saya g sogo ngan jalan tar.. malas nak ckp byk sbb xde mood nak menulis.. hehe..

ramai giler org kat sogo pepagi tu.. x kose nak bersesak² ngan mereka.. saya lalu je tgk² pastu rembat handbag kecik 1. naik tingkat demi tingkat tp hanya memandang sbb ramai sgt org. bile dah ramai org + byk pilihan jd xde arah tujuan. lagipun target nak g jalan tar je.. hehe

 pandangan dr tingkat atas. ni baru pukul 10.47 pagi..


dan hasil rembatan!

.

.

.

.

.



handbag je kat sogo yg lain sume kat jalan tar..

 baju kurung tu 3psg rm100 bak kata mrs.k.. hehe..

note : sunyinye harini.. ramai dah coti!

Thursday, August 25, 2011

cuti mengada-ngada..

yeay! harini coti.. sebenarnye xde mood dah nak keje nih.. saje je apply, seb baik dpt.. nanti masuk opis hari jumaat dah last keje.. ekekeke.. keji x? erm.. ke mane ek harini? sogo? jalan tar? eeii..mengada lah kau roxy! daaa..

happy blogging uolls!!

Wednesday, August 24, 2011

projek kuih reye.. #1

semalam utk berbuka masak ayam masak merah ngan goreng kentang ala² wedges je. sbb balik lmbt so kelam kabut gak masak mane yg sempat. malam tu lepas isyak tu lepak² jap tgk tv.. tgh² tgk tv terasa mcm nak buat cornflake madu pulak.. bahan² dah ade tinggal nak buat je x berkesempatan. kemalasan melanda kekdahnye.. eh tajuk tu #1 cam ade #2..#3 lak..hahaha.. poyo!

so sorang² duk pung pang kat dapur tu last² dpt la hasil gini.. thn lepas buat letak ceri.. thn ni letak choc rice warna warni pulak..

baru kuar oven.. 
terkangkang² cornflake den..hahaha


 dah sejuk skit sedia utk masuk dlm balang..


 pakai balang recycle je nih.. 


eh menara condong.. hehe

ngantuk sbb lepas siap tgk jam dah kul 11 lbh.. terus tido sampai terlajak x bgn sahur.. sedar² dah kul 6.30pagi.. sedih sbb lauk smlm ade lg balance..uwaa!!

note : mlm td aqeef panas lg.. pg td ok pulak.. hope ri ni dia x demam..

Tuesday, August 23, 2011

soping dgn gambar..

morning...

pepagi lg dah golap mase nak kuar rumah. ingatkan awal lg, rupenye hari nak hujan. seb baik dlm kete ade payung, maklumlah parking kat belakang blok opis ni kena jalan skit. kalau x basah kuyup lah.. haha.. harini bos meeting kat luar sampai ptg. so xde la tersekat² nak berblogging or bw.. hehe..

haritu saya ada citer pasal entry soping tanpa gambar saya x sempat upload gambar kan. kat sini saya tepek kan ek.. x habis² lg ngan soping. hehe.. duit pun dah semakin susut nih.. seb baik esok gaji.. ;P

jumaat lepas saya rembat kasut raya merangkap kasut jalan².. disebabkan design tu je yg menarik hati, so pejam mata juga bayar sbb non ado diskaun.. sadis!



tp yg bestnye dpt pow cashier tu angpau cantik.. sekali dia bg 3 set. hambik ko! sian member tu beli lg mahal dr i tp dpt 1 pek jew.. hahaha..



dan x lupe juga cadar raya! eh cadar pun raya ke? hahaha.. ni la cadar seksi tu.. huhu...


opss..terlebih sudah.. hahaha...




dan rasenye koleksi baju raya aqeef dah cukup kot. ni antara yg saya dah beli sebelum² dan baru tambah utk koleksi dia. soping baru ni cume beli seluar yg paling atas je.. yg bawah tu ade yg baru 1-2 kali pakai n ade yg  lom pakai lg.. hehe.. baju pulak ade 1-2 yg dah beli awal.. yg lain baru beli..

note : aqeef ngan ummi dia je yg excited nak raya nih.. abah dia so-so je.. ekekeke..

Monday, August 22, 2011

update weekend..

harini bz skit lah. mood nak bekerja pun dah kureng, cane nih? nak review pasal weekend. jumaat haritu 1st time berbuka kat luar selain kat rumah mil lah. makan kat the chicken rice shop (TCRS). tengahari tu saya dah booking siap² utk berbuka. so bole la kuar lengah² dr rumah. hehe..

sampai awal skit so sementara tu pusing² dulu masuk care4 akt belah atas.. mcm biase aqeef mmg teruja kalau lalu kat tmpt tv nih. mesti nak benti tgk.



dlm 7.15pm terus gerak kat TCRS, diorg dah letak makanan skit² kat meja. sebelum tu aqeef nampak kedai cd mmg dia ajak masuk. kopak la sik kena pow je cd otomen. seb baik rm9.90 je.. hihi.. lepas makan tu masuk care4 jap beli brg skit pastu terus balik. mase dlm kete perasan badan aqeef cam dedar je, cam nak panas. tengah malam mase dia dah tido perasan badan dia panas sgt. check suhu 38.1.. gelabah bg ubat ngan lap² badan dia.

esoknye dia mcm dah kebah, saya dan aqeef pegi rumah akak kat serdang nak amik baju melayu aqeef, kirim kat akak sulung bawak balik dr kg, mak jahitkan. sesambil tu bawak akak n anak² dia g jalan kejap ke jj balakong nun.. pegi dah tghari, punye la crowded org duk soping. seb baik saya dah soping awal², huhu.. jalan² terjumpa booth kat luar tu jual baju raya..tudung dan memacam lah. saya beli shawl najjah ni match kan ngan baju raya hijau.. sekali ngan brooch kat booth sebelah tu.. 3pcs = rm10..


balik tu aqeef demam balik sampai hari ahad. seb baik pagi ni dh x demam, just selesema ngan batuk je.. risau jugak suhu dia naik sampai 39.2 hari ahad tu..


note : tinggal sampin aqeef je x jumpe lg nih, haha.. gigih tul mak dia..

Friday, August 19, 2011

entry soping tanpa gambar..

lunch time td pegi alamanda.. phew! sesak giler.. ramai mak² g soping time tu.. tujuan utama nak cari kasut raya, eceh raya pun ade kasut..haha.. sebenarnya merangkap kasut jalan².. x kose nak ber'heels' bagai pegi beraya.. finally, i got 1! cam bese kasut yg saya dah aim dan test 2-3kali.. td terus sambar! x sempat amik gambar, dah simpan dlm bonet kete.. dan.. yeay! dpt angpau cantik!! pun xde gambar..

masuk parkson jap rembat t-shirt raya aqeef 2 helai ngan cadar.. baju budak memahal lah tahun ni.. selai je rata² rm30 ++ ke atas.. tu pun td carik yg below rm30.. ish..ish.. thn lps brand yg sama dpt gak murah tahun ni yilek! pusing punye pusing dapat cadar seksi lagi.. i likeee! haritu beli ade gambar love².. kali ni ada wording i love u pastu ade gambar org kissing.. like! like! ala.. ruginye x amik gambar.. hehe.. later² la upload..

note : balik opis terus pening! kat alamanda x pening pulak kan?


Thursday, August 18, 2011

feberet aqeef..

ish nape la rase mcm boring nih.. mcm xde mood nak keje.. seb baik lah meeting kat luar pagi ni.. mata pun mengantuk je. semalam balik keje sementara jem nak kuar parking tu mata dah layu je.. mcm nak terlelap. seb baik tersedar, kalau x mmg kena hon bertubi²..

semalam incik hubby cuti, dia yg amik aqeef dr taska. dia amik awal dlm kul 4ptg camtu sbb takut jem.. saya balik x tahu nak masak ape utk berbuka. singgah pasar p8 jap cari bahan. buat kuew teow je sbb x larat sgt smlm, letih + ngantuk.. goreng kuew teow + goreng ayam + goreng popia sata + popia crabstick ngan buat air teh o limau panas..

mase dah azan maghrib tu aqeef pun pun duk sibuk gak nak berbuka, hehe.. dia baca doa makan terus ckp, nak ayang (ayam)..  kemain syok makan sampai montot landing kat atas meja skit. punye la khusyuk menikmati kelazatan ayam goreng tuh. hahaha.. ayam goreng sendiri, ayam kfc, ayam mcd mmg feberet dia.. mcm  upin ipin laks, ekeke..

khusyuk dan tawaduk..hehe

dia makan kuew teow skit pastu ayam goreng sampai 2 ketul..

note : ngantuknye.. *yawn*

Wednesday, August 17, 2011

sudah ada gantinya..

harini petang baru nak update.. pg bz skit, ni bos dah g meeting. tenghari td ikut my officer pegi alamanda. saje je diorg nak ilang stress.. saya pun join la mereka cuci mata a.k.a terapi mata. haha.. ramai giler org soping kat alamanda td. sume bawak balik plastik beg berkati², haha..

kami masuk kedai kasut je.. sume duk aim kasut je ni.. saya pun disebabkan entry kasut haus semalam, tadi dah terjumpe penawar duka.. ekekeke.. tetibe rase nak pakai kasut bertutup. org lain yg nak soping, i yg terbeli..hehe.. cun x? haha..



kasut ni dah torai last week, td torai lg. my officer ckp, amik la dah 2 kali test tu.. kang terbayang² lak, ahaks! memang nak pun, pejam mata je la bayo.. uwaa!!

note : kasut raya x de lg ni camane? haha..tamak!

Tuesday, August 16, 2011

kesian kasut ku haus..

eh heels saya haus.. dia puasa jugak sama mcm tuan dia..haha.. no lah, sebelum ni perasan yg tumit heels belah kanan i dah nampak besi kat dlm tu.. harini perasan belah kiri pulak.. uwaa!! patut la bila jalan ada bunyi tik tok tik tok..

see?

tu dia dah miss call lah tu suruh tukar baru, ahaks! ada² je tau time nak raya time tu la nak rosak. bole baiki kan gini? kat umah ade sepasang kasut jd gitu gak, kasut hantaran kawin dulu, sob..sob.. mahu cari juga heels baru utk g opis nih tp sik la x berkenan. tp ade aim 1 tu yg jenis bertutup. rase mcm nak pakai kasut bertutup lak, hehe..

utk raya perlu kah? erm... kena calculate dulu ni sblm membeli.. saya mmg jenis suke pakai kasut sampai jahanam.. masalahnye ade lg 2 pasang tu tinggi sgt lah x selesa tau sik nak terpelecok je kalau jalan. mmg jarang pakai lah..rasa nak sedekah je, sape nak? ekekeke..

note : kasut oo kasut.. time ni la kau nak rosak yek..hehe

Monday, August 15, 2011

langsir raya!

on saturday, saya pegi ambil langsir raya kat nilai 3. punye la excited nak pasang, pepagi ahad tu gigih panjat kusi pasang sendiri, korang ado gigih gitew? miahahaha.. abah aqeef tido lg mase tu.. saya duk kemas² umah, lap² gril tu dan pasang.. haha.. laki bgn tgk² dah siap pasang, seb baik dia x ckp ape², bangsa x menyabo.. kehkeh..

ala, langsir biase² je cuma renda² tu yg naikkan seri.. incik hubby yg nak buat camni.. copy paste display kat kedai kekdahnye.. ok tema thn ni hitam-silver-putih.. golap la umah acik pakai langsir kaler golap. hahaha.. siang pakai day curtain je.. malam baru romantis, *pitam

acik pasang asal boleh je ni dulu, alamak terkelepet skit la, haha..

kat rumah ni ade 2 sliding, living hall ngan dining.. same size je, sliding door ni kecik skit, mcm x cukup zat..hahaha.. k la..mau wat kijo.. daaaa...

note : sume entry bergambar ye harini, hehehe
 

desert ramadhan ke-14

semalam ingat nak masak utk berbuka.. tp incik hubby kata x payah, dia nak ajak g bazar ramadhan putrajaya. 1st time jejak sepanjang pose ni.. mmg crowded + panas + bau² hangit.. hahaha.. memacam la.. x sempat snap gambar makanan sbb sampai² rumah dah nak berbuka.

beli nasi kukus ayam berempah + popia basah + kuew teow + air mangga + kebab.. Alhamdulillah.. kenyang... malam skit saya try puding caramel buatan sendiri, haha.. asal boleh je buat tenghari smlm, gune apa yg ade kat rumah.. ni 1st trial.. ala² mcm taufu fa je..

 
baru kuar dr fridge..


alamak, lupe nak terbalikkan. x menyabo nak makan,hehe.. 

note : aqeef n abah dia x gemar, saya melantak sorang je dekat separuh loyang, wakakaka..

new design..

salam..

harini dah hari ke-15 kita berpuasa, setengah bulan dah pun.. sekejap je..rasenye baru je puasa.. eh..eh..mmg sekejap sbb saya baru puasa 10 hari masuk harini.. hehe.. mujur x cuti lame, senang nak ganti.. ;P

jumaat mlm haritu pegi beli stock diapers aqeef kat manjaku bangi. stock yg ade dah yilek. so cam biase kalau murah incik hubby akan borong sekali byk, 4 pek terus..tgk² drypers dah tukar design baru.. sblm ni pernah gak bace kat blog kengkawan pasal design baru ni, tp sebab saya x beli lg..ketinggalan sungguh..hehe.. ni la design baru.. i like!!


i ♥ mummy!


 i love daddy!

note : opss..terlebih sudah! haha.. bile lah aqeef nak free diapers ni..


Thursday, August 11, 2011

fresh from wardrobe..

morning...eh.. afternoon..

hehe..ape yg fresh tu? smlm  saya minta tlg incik hubby amikkan baju raya kat tailor.. actually baju ni dah siap awal bulan lps tp non ado mase nak g amik. bertangguh-tangguh sampai dah puasa dah pun. memandangkan incik hubby keje kat kajang, so saya minta tlg dia lah singgah kejap amik. x terpikir pun, kalau tahu dr haritu lg dah suruh amik, ekekeke..




lgpun kalau dah amik awal mcm x best pulak, x rase kemeriahannye, ecececehh! ayat penyedap hati.. smlm lepas maghrib terus try pakai.. yuhuu!! seb baik muat, kena maintain sampai raya ni, namo gemok² ek..ekekeke..sume kurung moden u! hahaha.. thn ni hari raya pertama kat belah hubby..

yeay! actually..baju raya pertama yg hijau tu..

ni baju hadiah dr 2nd bos kat entry di sini.


ni beli sblm 2nd bos kasi yg atas tu..

yg 2 kat atas ni baju dah beli lame dr officer yg baru balik dr bandung.. so, alang² nak tempah baju raya, tempah la sekali. tema thn ni hijau..sbb baju hubby n aqeef kaler hijau pucuk pisang.. tp nape nmpk yg 2 ni lg meriah ek? hahahaha.. kena tukar tema ni.. ah sudah! jgn tamak roxy!! ok, bai!

note : taip entry ni dari pagi sampai tenghari.. tgh taip bos panggil.. sambung taip kena buat itu ini.. sudahnye tghari baru post, haha..

Wednesday, August 10, 2011

sale! sale! MATTA Fair!

11-21Aug 2011 : AsiaBrands Stock Clearance

11-21 August 2011

AsiaBrands Stock Clearance

70% Off

Brands Offered
Diesel
BUM Equipment
Anakku Junior
Disney
Mickey Mouse & Friends
Audrey
Products Offered
Baby
Kids
Adults
Time : 11am to 11pm
Location (Tel 013 270 2928)
Kompleks Kejiranan
Percint 16
Alamanda
Putrajaya
(Near Alamanda Shopping Complex)

Tuesday, August 9, 2011

bonus raya!

sume org duk citer pasal bonus raya goment harini.. saya x tahu sbb smlm x tgk berita pun. mlm td tgh tido dgr mcm suara org ckp, 'syg dpt bonus ek?' eh..eh..terus terbuka mata. saya : mane ade? suami : eleh, dah kuar kat berita dah.. dpt setengah bulan kan, min 500? saya : ish, mane ade.. gaji skit je msti dpt 500 je.  suami : bole la bayo skit duit langsir? saya : (terus pejam mata semula).. hahahaha...

smlm berbuka paprik ayam + daging, sup tulang smlm + telur dadar cili api + kuih muih (beli) + air soya (beli).. blm sempat snap gambar incik hubby dah dtg kat meja makan, haha.. segan nak snap dpn laki, kang dia kata poyo je amik² gambo ni, hahaha.. ingat nak buat onde² smlm tp x sempat. sampai umah dah lambat smlm, jem x hingat.. tensi la!

tp kan mase tgh² masak tu mcm ade nmpk bayang² org mengintai kat dapur. ish, tgk² rupenye menatang ni.. cet! terkejut mak!

aqeef punye keje la ni otomen dia dah kuar dr dapur..

note : nak amik baju raya kat taylor x pegi².. jgn dia jual sudah..haha

Monday, August 8, 2011

update weekend..

morning..

weekend baru ni uolls g mane? soping? hehe.. kami g cari langsir tuk raya hari sabtu tu. g nilai 3 jew.. mahal juga langsir ye.. x buat semua pun, utk tingkat bawah jew.. itu pun mcm nak pitam tgk total lost.. hoho.. incik hubby la byk requestnye.. nak gini nak gitu, bajet total byk tu je sekali calculate 2x ganda hokey!

tp x leh siap haritu sbb pegi pun dah ptg, lg pulak siap ade renda² bagai.. amik mase gak ler nak menjahitnye.. so this week baru nak g amik.. harap² ngam la bile dah pasang.. cam umah lame punye labuh bole seret lantai ok.. hahaha.. xdapat nak cari menda lain sbb bajet dah lari.. uwaa!!

semalam dapat call dr someone.

makcik : hello, sapa ni?
saya : rozie..
makcik : roziana abd rahman?
saya : ye.. nape?
makcik : acik ni kat maybank. terjumpa cek awak bla bla bla.. camane bole keluar ke mesin ni?
saya : aik? kuar balik?  hari jumaat mlm tu saya masukkan cek tu kuar resit kata imej cek x dapat imbas, suruh contact cawangan terdekat. tp xde lak kuar cek tu balik..
makcik : xpela, x pun biar acik buatkan?
saya : bole ke? terima kasih cik susahkan je..
makcik : xpe.. alamak 2 2 mesin tergendala la..
saya : oo ye ke..xpe la camtu.. nanti camane nak amik ye..
makcik : acik letak kat sini sini nanti awak ambil ye..x hilang kot..
saya : ok la ptg skit saya amik, terima kasih ye..
makcik : ok, bye

ptg smlm sblm pegi umah mil (3 hari berturut-turut berbuka kat rumah mil, hehe), singgah maybank jap cari cek tu. seb baik ade.. so cek nuffnang tu lom lg di cashkan.. :( dan kepada makcik tu, terima kasih banyak sbb sanggup call saya bagitau pasal cek tu. ade juga org prihatin. imagine since jumaat mlm tu sampai hari ahad baru ade org call. x kan langsung xde org lain masuk situ kan.. tp cek tu org lain xleh cashkan kan..

k la,bos pun dah masuk ni.. daaa...

Friday, August 5, 2011

1st cek from nuffnang!

morning..

Alhamdulillah.. setelah sekian lama menunggu, akhirnya cek pertama nuffnang saya dah sampai jumaat lepas. tp telah disimpan oleh my bff, eza yg lupe nak kasi kat saya coz dia ada bawa balik mase saya kursus last week. ehehehe.. no problem dear, thanks coz tlg simpankan. risau kot x dpt², hehe..  .

yeay! leh cash kan..

TQ Nuffnang!

note : rezeki juga tu bole la buat tambah² soping raya.. ;P

Thursday, August 4, 2011

blur thursday!

morning..

harini pepagi lg saya dah mamai, haha.. ape taknye, bole terpikir harini  hari rabu. gigih kuar awal gelap² dr biase coz takut terperangkap jem cam smlm. mcm racing F1 smlm sbb takut x sempat sampai kul 8. bile dah lambat kan ade je perkara yg buat lg lambat. dah sampai nak parking pun jem, pastu xde lot kosong dah, kena parking hujung² lak tu. merasalah ku berjalan laju cam sukan berjalan kaki tu, punye nak cpt sanggup x pakai heels, sarung kasut crocs je sbb nak cpt punye pasal. eh, ni citer semalam. kehkeh..

ok, berbalik pada citer harini, sampai opis awal lah, tu pun terperangkap jem utk org yg masuk keje jam 7.30pg. cari alternatif lalu highway ke opis, cpt skit la n x byk t.light. tahu je la putrajaya ni kan setiap jalan ade t.light. kose tau nak benti jalan benti jalan, patut minyak kete cpt habis.. *sigh*

mase tgk sesak² tu terpandang org² nak g keje yg mana rata² keje goment lah kan.. memasing pakai batik. tetibe terpikir, harini hari ape? bukan rabu ke? eh, kamis ek? alamak. x pakai batik.. hehe.. patut lew rase lambat je mase berlalu mggu ni, rupenye aku yg sengal ingat harini hari rabu..ekekeke.. nak kata x bgn sahur, bangun gak melantak popia frozen sampai 4 ketul. konon 2 ketui tuk laki 2 ketui tuk bini, last² kejut laki 2-3 kali x bgn², ape lagi.. makanan tu x baik membazir, habis kan cecepat sblm habis waktu.. Alhamdulillah kenyang..

semalam berbuka kuih (hubby beli) + mi goreng je tau.. ni 1 hal nak citer pasal balik keje. setengah jam hokey nak kuar dr parking opis. rasa nak nangis sbb nak kena amik anak lg kat taska p9 sblm kul 6ptg time pose ni. balik kul 5ptg tp amik mase nak jalan ke parking, nak Q kuar parking, nak kuar dr main gate je dah setengah jam, deng! cecepat amik anak siap singgah kedai beli bahan skit sampai umah terkocoh² nak masak. goreng mee cecepat dan sempat lah siap sblm waktu berbuka.. ish, byk gak aku bebel pagi nih, blur² pun byk citer kan, patutlah haus.. kahkah!

Wednesday, August 3, 2011

Pulang cincin? * KFCM & tunang*

PULANG...Khairul Fahmi ditemani ibu dan ayahnya di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, Pengkalan Chepa, kota Bharu, malam kelmarin.  
PULANG...Khairul Fahmi ditemani ibu dan ayahnya di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, Pengkalan Chepa, kota Bharu, malam kelmarin. 
KOTA BHARU: Kontroversi putus tunang penjaga gol skuad bola sepak negara, Khairul Fahmi Che Mat, 22, dengan Aimie Harmelia Mohd Hashumi, 22, hampir menemui noktah apabila hero Harimau Malaya itu mengesahkan akan memulangkan cincin pertunangan kepada keluarga bekas tunangnya dalam masa terdekat.
Khairul Fahmi yang mesra dengan panggilan Apek berkata, pihaknya akan berusaha sebaik mungkin untuk memastikan segala urusan dilakukan mengikut adat Melayu termasuk menyerahkan semula cincin pertunangan yang bakal disempurnakan keluarga angkatnya di Kuala Lumpur.
Bagaimanapun, kata Khairul Fahmi, dia tidak turut serta ketika urusan penyerahan cincin itu kerana terpaksa ke Slovakia beberapa minggu bagi menjalani latihan intensif bersama skuad Olimpik.

“Saya sudah meminta keluarga angkat di Kuala Lumpur menyerahkan cincin pertunangan yang saya terima mengikut adat Melayu sebagai tanda tiada lagi ikatan pertunangan. Selepas ini saya harap tidak timbul lagi masalah lain kerana saya mahu ia diselesaikan secara baik.


“Penyerahan cincin akan dilakukan dalam masa terdekat namun malangnya saya tidak berada di sini kerana terpaksa menjalani latihan intensif bersama skuad Olimpik di Slovakia,” katanya ketika di temui di Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra, Pengkalan Chepa di sini, malam kelmarin.

sumber : harian metro online

note : macam² hal lah, hehe.. kepoci tau kite² ni.. ;P

wordless wednesday!



note : tgh ralit ckp ngan my sis kat fon, x perasan budak ni godek listik saya dlm henbeg, adoi!!!

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize