Friday, January 28, 2011

dinner semalam dan b'fast pagi ni dgn crabstick popia mamalyna

morning uolls..

tajuk je dah menjelaskan kesemuanya. haha. tp nak gak buat karangan seperenggan dua. ekeke. semalam sampai rumah lambat, penat la. x larat nak masak. saya goreng crabstick popia mamalyna je buat dinner. suami main badminton, dia kata x mau dinner. saya makan berdua ngan aqeef. disebabkan semalam dah alang² gatal sbb allergic, saya gagahkan jua makan crabstick popia ni. x tahu ade effect ke x.

 yg ni dinner punye. huduh skit tp rasanye mabeles! hehe


 budak ni sedang menggigit popia itu


  b'fast for today. ada 8 tp dah kena kebas lg 3, haha

thank you mamalyna! kawan opis ni makan share dgn saya, sekejap je dah habis. bole repeat order next time, hehe.. saya suke makan cicah dgn sos, sodap! hari ni xde rasa gatal pulak, hehe.

Thursday, January 27, 2011

allergic kah?

dr semalam tangan saya gatal sgt, ada mcm bijik² merah yg timbul merata dari dalam kulit.


gatal merenyam, xleh tahan lah. kat kaki pun ade skit. lunch time decide pegi klinik. doct kata allergic. sejak bile saya ada alergic nih.. lunch smlm cuma makan nasi lauk ikan kerisi + sotong goreng ngan sayur. ptg tu dah start gatal². sebab sotong ke? kalau saya cuci sotong kat rumah mmg akan gatal² kuar bijik² berair tu. doct kata cuba elakkan makan seafood. tp sblm ni xde alah pun.

saya : sblm ni saya x pernah kena pun doct. cuma kat jari² ni je slalu kena xtau sbb ape.
doct : dulu awak muda (sambil berseloroh)
saya : ooo sekarang saya tua ke? haha
doct : kebanyakan patient akan ckp camtu. 'dulu x pernah kena pun'
saya : habis tu saya kena pantang makan seafood ke?
doct : cuba elakkan makan seafood.
saya : ala, baru je beli lauk haritu.
doct : xpe, peti ais rumah saya kosong lg..
saya : eh, saya mmg suke beli lauk pastu bg kat orang (mata pandang ke atas dan tangan letak di dada) - haha..dialog ni off record tau. saje tokok tambah..wakakaka..

kalau saya ckp camtu mesti doct tu terus inject vontot saya..uwaaa!! betul ke allergic ni, cam x caya je, haha. bawak balik obat-obatan.



x suka la makan obat!

smlm aqeef pegi rumah lyna..

balik keje smlm saya singgah rumah mamalyna yg berdekatan dengan blok rumah saya. mahu beli popia crabstik. kawan saya mintak tlg orderkan, kebetulan saya pun belum pernah try popia buatan mamalyna ni. saya beli sepeket utk saya dan sepeket utk kawan.

selama ni duk kenal dlm blog ngan fb je, ni 1st time bersua muka, hehe. aqeef apa lagi, jejaka pemalu bila pandang lyna. haha. lyna tersangat peramah tp aqeef diam membisu. apakah? bujang saya tu mmg pemalu + sombong skit kalau dengan org yg x kenal. org tanye x jawab, salam pun x nak. sudahnye dah nak balik baru bersuara, haha. duk lambai2 dgn lyna. yg x tahan tu lyna nangis bile kami balik. alalala,siannye la. next time kite jumpa lg ye syg.. ;P

budak ni dpt vitagen dr mamalyna. org nak mintak skit x kasi. sampai ke rumah terus nak minum.



note to mamalyna : tq ye kak.. mengacau akak tgh masak je smlm, hehe..


Wednesday, January 26, 2011

testing..testing..nak cop gambar..

saje nak testing watermark ummiaqeef, hehe
baru lepas di design oleh sha @ whitey mommy mengikut kehendak saya.. hihi
saje-saje gedix-gedix..
kalau nak buat template, header, signature, banner sume boleh kat sha ni..
macam² ado...


model sambilan, cun kan? (mata pandang atas, sambil tangan di dada)

 nota ummiaqeef : tq sha.. kena jd minah bunga ni..hehe


hadiah kemenangan GA mamalyna dan mummychacha

morning..

hari ni suram skit la..nak update pasal hadiah kemenangan GA.
entry kemenangan di sini
hadiah dr mamalyna dah dpt weekend haritu, dia masuk dlm post box je. rumah 1 kawasan je tp x berkesempatan nak jumpa. hehe

 sun guard slurpee dan FM

semalam dpt courier dr mummychacha. tgk ada 2 frame tapi sayang... frame yg kecik tu pecah pulak kacanye. masih bole guna kalau modified. letak plastik keras sbg pengganti kaca tu bole kan..

 2 buah frame berlainan size

hari isnin haritu ade officer baru balik dr thailand. dia kasi beg syiling, comei..


thank you kepada penganjur.


Tuesday, January 25, 2011

benci lah!

lunch time td konon nak g post office, nak kuarkan duit asb skit. g la post office kat alamanda. kat alamanda  sejuk skit, ade aircond kekdahnye. alasan kan? tetibe lepas buat urusan semua tu, nak g cari makanan la, lapaq.. tergerak hati nak check tiket parking. bawak beg kecik isi wallet, hp, kunci dsb. tetibe korek² dlm beg tu x jumpa tiket. cuak!

siap patah balik tengok kat jalan yg saya dah lalu. sampai la ke post office balik, mmg x jumpa.. panik giler! x suke la situasi mcm ni. td mase kat post office nak amik ic dlm wallet mmg ade nampak tiket tu dlm beg. tp camane bole hilang? beg x bocor pun. haih! ini sudah mendatangkan amarah! salah sendiri nak marah ape hal? x tau la may be la kan tercicir. tepaksa la terkedek² pegi management office kat basement tu nak bayar. mula tgk kehilangan tiket, RM10.50. dlm hati kata, xpela.. RM10 je pun. tetibe sampai sane, dia tunjuk, RM25 utk kereta. yg RM10.50 tu utk motor. choy!

menggeletar gak nak kuar duit free² camtu. mentang² la saya baru kuarkan duit, cait! x gune punye tiket. mase ni la nak ilang pulak. selama ni x pernah lg ilang. paling kuat pun cicir kat tepi kereta. tp jumpa balik lah. mmg pengajaran sungguh la. len kali simpan dlm wallet je. bencilah! benci kelam kelibut! benci panic! benci perasaan tu. beli makanan terus balik.

sempat tapau ini je.


nota ummiaqeef : x selera nak makan... : (

Friday, January 21, 2011

jalan² cari makan dan hadiah newborn

lunch td mcm biase la, geng² opis ke mane lg? alamanda je mall kat putrajaya ni, harus la ke sane je. hehe.. niat utama nak makan dan cari hadiah newborn baby my friend.. 2nd baby ni girl. dah sepasang, yg sulong boy, nak masuk 3thn dah.. my friend buat majlis cukur jambul baby dia ahad ni.

harini makan kat RASA je. cepat dan senang. hehe. sedap gak layan kat nasi kandar mamak tu. lepas makan² gi cari hadiah baby pulak. teman makyong² kat opis 2 org ni cari baju baby diorg skali. tp siyes! rambang mata tgk baju baby! sume cantik.. skirt..gown...dulu x merasa nak beli coz dpt aqeef, ekekekeke..

dah dpt brg yg berkenan terus bayar and gerak balik. credit to me again coz berjaya menahan nafsu membeli mengikut kehendak! huhu..

~hadiah newborn~

nota ummiaqeef : petang jumaat je mesti bizi, haih!

Thursday, January 20, 2011

uolls ke mana cuti thaipusam?

hari ni cuti thaipusam, uolls g mane?
pagi ni kami b'fast nasi lemak, saya beli kat stall makcik dekat area rumah ni. gosip2 skit ngan makcik tu, pastu dia bg nasi lebih. semoga murah rezekinya.. kenyang sampai tenghari, haha.
smlm diskusi ngan suami dia kate nak ajak g SP harini. td buat2 tanye, jadi ke x? coz peluang camni jarang dapat..hehe..pastu dia suruh siap. lompat2 keriangan..tp...dlm hati je..

 suke curi sunglass ummi tau..

hari cuti mmg crowded kan di mall. sbb tu la suami x berapa gemar ke mall mase cuti2. tp disebabkan dia dah janji smlm, dia terpaksa tunaikan, haha.
nak cari parking je hampir setengah jam. mujur mood suami baik, kalau x.. mmg dah pulang ke pangkal jalan.
jalan2 jeling2 saja ye coz tahan nafsu. non ado soping utk saya.
percaya x? sila percaya ye.
suami je beli brg keperluan katanye, saya jeling2 saja.
nak cari kasut jalan tp x jumpa yg berkenan. akan teruskan pencarian nanti.
sedih coz kasut jalan baru bulan lps beli dah koyak. :(

teman suami beli barang, tgk2 dah kul 3ptg. g cari makan, suami request TCRS.
TCRS again? gune voucher free pai tee, kenyang sampai malam..
tapau duren pancake again.. sayang nak makan, ade dlm fridge lg..hehe


aqeef suke duduk kat en.itik ni..

tp suami ada belikan ini utk saya. AWAS! bukan pakaian yg wanita itu pakai ye. tapi tali skipping!

jump rope

haritu saya ada ckp yg saya nak bersenam. nak jogging mmg non ado time lah. 
ape lg nak buat? buat keje rumah pun x kurus2? kurang makan pun x kurus? 
saya hint nak tali skipping. tetibe td dia belikan. hehe. x tahu la berhasil ke x?
td baru skipping lbh 20 lompatan dah pancit.. apekah??
sebenarnye bole lbh byk lagi tp aqeef kaco, x senang lah. ini bukan alasan ye, mmg aqeef kaco. dia sibuk nak lompat skali, hehe..

nota ummiaqeef : tetibe rase lenguh pulak kaki mlm ni.. sbb berjalan or skipping? hahaha..

Wednesday, January 19, 2011

bertuah GA Hanya Untuk Kamu dan hadiah² GA yg lepas..

tadi selepas saya bagitau mamalyna yg dia menang contest.
pastu dia pulak bagitau yg saya menang GA mummychacha a.k.a izan_cute.


mmg x perasan, pastu td check baru perasan yg dah announce pemenang. hehe.
result GA di sini. tq buat penganjur..

nak publish hadiah² GA yg saya dpt sblm ni. sori sbb lambat upload gambar coz masalah teknikal.
tq so much buat penganjur² tersebut iaitu lynn


 dan cik jue.


nota ummiaqeef : agak mengantuk di petang hari begini.. huargh!!

uolls pernah x, dah lambat pastu mcm² hal yg berlaku

morning...

uolls pernah x, dah lambat nak g keje. pastu mcm² hal yg buat uolls jd lambat.
mcm saya pagi td, dah la terbangun lambat, duk kelam kelibut siapkan diri ngan anak. tetibe x jumpa kunci rumah pulak... tensi i pepagi kalau camni.
cari² atas meja x jumpa, kat tmpt lain pun x jumpa. haih!
dah lambat makin la lambat.

normally kunci kereta sekali ngan kunci rumah.
tp kalau suami bawak kete, dia kuarkan kunci rumah dan bawak kunci kereta je.
tp x tahu mane kunci rumah saya. x sempat nak cari sampai jumpa pg td.
terus la bukak grill pakai kunci suami. masuk balik letak kunci dan lock tombol pintu dr dlm je, grill x kunci. dia duk dlm jamban pun x senang coz saya duk bebel² cari kunci xde,hehe.

seb baik antar aqeef kat area rumah, jalan kaki je antar. kalau kat tmpt lain makin bertambah la lambat.
dgn jem lagi sebelum sampai opis. kalau dah lambat parking sure full, kena cari park jauh skit. seb baik sempat sampai sblm kul 8.
tu ok lagi. ade skali tu dah lambat, tertinggal pulak brg kat rumah, kena patah balik masuk umah. pastu ntah macam² lg yg berlaku buat jd makin lambat.
bak kata pepatah, dah jatuh, ditimpa tangga, terpijak pulak tahi ayam lencong,ekekekeke..


~perempuan kelam kelibut hari ni~

Tuesday, January 18, 2011

lunch hari ni..

tenghari td nak g isi minyak kete. malas la nak tunggu ptg. kang lame jem habis lak minyak tgh² jalan.
so, tghari kuar g isi minyak dan terus ke alaman.
terus decide nak makan kat mane. bosan la asik² kfc..mcD..pizza..
tukar selera pulak hari ni. TCRS....

the chicken rice shop.. bukan sekadar nasi ayam..

kami pegi bertiga. sorang bujang, sorg mak org, saya la tu..sorang lg makyong..hehe..
amik set for 2 pastu tambah nasi ngan air lg 1. 
kenyang giler makan kat sini. aneka hidangan, hehe. 
saya suke kerabu mango dan pai tee..total : rm51

dpt voucher dan kupon juga.

nota ummiaqeef : mau g pasar tani tp mcm nak ujan ke dah ujan ek. x nampak la..hari ni balik sorang².


sambungan entry sebelum..

sori la ade kije td..dah settle dah ni. hehe

pastu.... saya decide g klinik pakar wanita annur bangi tu. sampai dlm kul 10pg. patient sgt la ramai, disebabkan saya walk in je so lambat la dpt turn. dia kata dlm mase 2 jam baru dpt. malas nak kuar sbb parking yg agak limited. duduk je tgk gelagat org dlm klinik tu. suami kata kalau dlm kul 12 dia dtg coz dia bole half day. doct yg saya nak jumpa tu kena tgk patient kat hospital dia kat sebelah pulak so delay lg 30min. saya dan suami makan dulu kat kedai berdekatan.

kul 1 dtg balik klinik. x lame tu nama saya dipanggil. saya dan suami masuk jumpa doct. bila doct bace surat refer tu dan setelah saya bercit-cat dgnnya, doct tanya last period bape hb. dia kata, sepatutnya awal dah 11 mggu ni.

saya : doct, saya baru peri** smlm..ehehe

doct F : ye ke..hehe

then doct suruh saya baring and nak scan lg skali. suami malu nak tgk tp doct offer tengok. ala ape ade hal, bini sendiri, ekekeke. doct scan dan tetibe doct kata......................

doct F : saya x nampak apa² pun. rahim ok, cantik je clear..

saya :  eh, doct M kata kat belah kanan, dekat ngan ovari tu..

doct F : tgk ni, xde ape² pun, clear je...kat ovari pun ok...

saya & suami : alhamdulillah....

pelik lah kan. suami kate, may be yg spot tu darah yg nak keluar kot. ekeke.. doct kata, xde ape², jgn risau. ckp doct F kata xde ape² k.. saya tanya, nape delay ye sampai 3 bulan. doct kata, maybe sbb hormon/stress/pressure or whatever.. so, keluar dr bilik doct dgn senyuman, hehe. bile bayar bil, saya panggil suami. total lost utk 5 minit = RM130 tp puas hati, terlerai segala kekusutan. scan saja rm60, consultant = RM70. haih! jom jd doktor pakar! kaya woo.. hehe..

mmg 'dia' dtg dgn banyaknye. maybe sbb 3 bulan x dtg. haih! bikin suspend je.
so, kepada kengkawan yg prihatin, saya belum pregnant lg..hihi..
tunggu la nti kalau ade rezeki saya share.. ;P

menjawab persoalan check up hospital

saya tgk ada kawan blogger yg prihatin dgn saya pasal nota di entry caca marba. di penghujung entry, ada nota saya begini,  

nota ummiaqeef : sok mau ke spital, x berapa sihat la.. doakan kesihatan saya ye uolls..

antara kawan yang prihatin iaitu :


 ni si Ada Dalina ni ape kes duk tanya² soalan gini? hehe.. puan A'da ni coursemate saya mase di polisas dulu. kok ye pun risau sampai 2 kali tanya A'da oit... haha.. A'da, thanks coz prihatin kat aku.



k la, saya citer dr A-Z. tp kalau x berminat nak bace its up to u.. citernye gini.. tersebut lah kisah........

ok..ok.. serius! lbh kurang 3 bulan si 'dia' x dtg² (tau kan si dia apa?). saya ingat saya preggy. bile saya check, -ve. selepas bersalin aqeef mmg 'dia' dtg every month cuma delay seminggu or lbh je. paling lame 2 bulan awal thn lps. tp lps tu ada dtg mcm biase. then, saya pun ingat delay. buat bodo je la.. tetibe ada kesedaran nak g check doct. kot la ade masalah lain, kite x tau kan. so, saya pegi 1 klinik di putrajaya dan bila dah citer²cit cat sume, doct tu suh saya baring, nak scan katanye. seb baik doct pompuan.

mase ni saya pegi ngan opismate. dia tunggu kat luar je. doct scan punye scan dia kate rahim/uterus saya cantik, xde ape² yg mencurigakan. cuma dia kata di ovari (kilang telur) mcm ada spot. bulat lbh kurang 4x4cm. saya cuak x hengat, nerbes, seram sejuk sume ade. tp doct tu suspicious je. dia suspect 'cyst' tp x sure dan suruh saya refer pakar Obstetrics & Gynecologist. eh betul ke eja ni. hehe. doct tu ada bg surat suruh refer hospital n rujuk pakar O&G tu. siang malam pagi petang saya asik pk je, risau dan was².

curik nafas jap..hehe..

k, continue.. utk meleraikan segala persoalan, semalam pagi² lg saya terus ke hospital putrajaya nak refer pakar la kononnye. tp lps saya register dan pegi kaunter klinik O&G tu, nurse di kaunter tu just bawa surat saya jmpe doct dan keluar balik kat kaunter - panggil saya dan set appointment saje. dia kate, doct dah bace surat awak dan suruh dtg 23hb feb 2011. saya terpinga² dan terpikir, mcm itu je ke? xde nak check ape ke? so, saya rasa mcm x puas hati je. then saya call hubby tanya nak pegi klinik pakar O&G private x.. sbb kalau tunggu lame lg nak tau dlm mase sebulan lg.. pastu..........

to be continue.......

nota ummiaqeef : nak rekod surat jap ye. jap g dah settle saya continue..ala,nti penat uolls bace panjang². ;P

nasi goreng chinta suami

salam 1 malaysia..

uolls dah b'fast? hari ni saya bawa bekal. suami yg masak dgn penuh kasih sayang for our dinner semalam.
dia half day. saya balik keje lambat. amik aqeef dan balik rumah tgk² suami tgh goreng nasi. heaven!
pagi ni ada lebih, so panaskan dan goreng telur mata utk bekal saya hari ni.

~nasi goreng chinta suami~

makan sikit je, sekarang dlm proses nak turunkan berat badan.
smlm timbang dah turun 1kg. hehe. 
ala, baru sekilo dah kecoh. nti turun sekilo tp naik 2 kg, hambik! 
x mau la, kena disiplin. 
harini bos outstation, so bole la rileks skit. mau baca magazine jap. daaa..


chumelsnye baby ni...

Monday, January 17, 2011

penggemar soya drinho..

kami 3 beranak mmg suke minum soya.  x kira la soya kotak ke, soya kat pasar tani ke or soya tin. tp saya suke soya jenama drinho. bile rase pasti nak lg dan lg.. dan x lupa soya berperisa jagung.. syedap wooo... minum sejuk2 la syedap.. sambil menjilat bibir uolls.. hehe..

minum sambil update blog, heaven!


mangsa keadaan..



gambar ni mase pg2 nak antar aqeef ke rumah babysitter. 

kombinasi putih/merah dgn oren? abah aqeef punye angkara. kesian budak ni jd mangsa keadaan. normally saya dah siap2 letak baju aqeef kat tepi tilam kalau abah dia yg uruskan. tp smlm saya agak bz meng'iron' baju. tgk2 aqeef dtg dah mcm badut. ha ha hagemaruu! (matilamak lakiku bace en3 ni..ampun bang..ekekeke)

nota ummiaqeef : abah kepada anak uolls bagaimana? mesti pandai mix n match.. ngeee~

Sunday, January 16, 2011

caca marba..

hp dah amik smlm, bole la buat entry bergambar selalu, hihi. ok nak citer jumaat mlm tu semangat nak pegi amik hp. lepas maghrib terus ke mines dgn hati yg berbunga riang. sesampainye kat kedai hp tu, tgk kedai dia tutup. cis! mood terus down, rupenye dia tutup awal hari tu. suami ajak makan di encik kenny. x lalu nk makan situ tp suami kate dia nak makan, eceh.. ye la tu.. ntah2 nak pujuk, haha. makan2 dan balik dgn kehampaan. ada gambar2 di hari kejadian tp x transfer lg dr kamera gajah bapak aqeef. 

sabtu tu pegi mines semula. kali ni pegi petang pulak. dr jauh dah nampak kedai bukak. suis on/off rosak tp amik mase sampai 2 mggu? dia kate order barang lambat dpt dan hantar ke kilang nak repair. tu yg lame skit. cas rm30 coz warranty dah abis bulan 10 haritu. beli screen protector skali, yg lame dah tertanggal. pas amik hp g makan kat pizza pulak. haih! fast food sesaje..

hari ahad pulak pegi beli barang dapur kat billion, pkns bangi. saje je beli brg kat situ. beli ala kadar je, beras, telur, makanan, syampu dan sabun2an.. syampu dan sabun barang dapurkah? hehe. rembat baju basahan aqeef 3psg kat baby centre tu. kesian baju dia byk dah ketat.. pastu mkn kfc pulak.. fast food lg? gara2 beras habis la ni,hehe. budak ini tido otw nak kuar rumah sampai la habis soping x sedarkan diri. nak makan pun x mau bukak mata.

 cubaan suruh bangun..

 dah bukak mata tp pejam balik..

siap terlentok2 lagi..

nota ummiaqeef : sok mau ke spital, x berapa sihat la.. doakan kesihatan saya ye uolls..

Thursday, January 13, 2011

update pasal hp..

yeay!! hp dah siap! sambil goyang² bahu. uolls goyang jugak eh, hihi.. panjang umo hp saya. baru up citer pasal dia. xde chance nak ganti hp baru, haha.. td suami bgtau tokey kedai tu dah call dia kate hp dah bole amik. tp mlm ni suami ada main badminton. seminggu 4 malam main badminton ok termasuk MJ, hahaha. isnin,selasa, kamis, sabtu. kesian kami anak beranak kurang kasih sayang. ;P

so, suami kate esok mlm pegi amik. siap bg pakej ajak makan kat encik kenny. haih! nak pujuk la tu? xde der.. org dah tawar hati dah. ceh! org dah pujuk, jual mahal pulak? eleh, kalau pegi esok x dpt free meal, ekekeke. tp saya kate x nak la mkn situ. makan kat tmpt lain lah. see? saje je tau main² kan perasaan saya, camane bini x kesok hati sokmo. eh,kecek kelate pulok.

k la..dah x bad mood lg mcm smlm.. thanks for viewing.. ;P

rajuk sang isteri..

morning..

sekarang ni semakin x best nak blogging coz hp ku x baik² lg. geram la dgn tokey kedai tu. kate 2-3 hari pastu datang dia kate x siap lg tgh order brg. lg 2-3 hari dia call kalau dah siap. sampai sekarang dah masuk 2mggu x siap lg. haih! sedey la.. :(

smlm saje hint² suami ajak g kenny rogers nak makan yg dapat free tu. tetibe suami kate x nak..bengang x? bengang x? tp saya dah biase, hehe. balik keje smlm saya siap² kat dapur sambil muka muncung sedepa. sila jgn tiru mcm saya, x baik buat mcm tu. bole pula suami tanye, 'masak ke?' eh, x la,membasuh ni... tp xde la saya nak jawab camtu, x cium bau syurga nanti..saya masak simple je, daging masak merah ngan cendawan goreng tepung je. mula saya makan ngan aqeef. pastu suami terliur kot pastu dia bedal same. haha. licin.. baru nak bawak bekal pg ni tgk habis nasi and lauk. maknenye? takde maknenye...

untung kan dapat suami yg mmg x tau kite merajuk, haha. ke dia buat² xtau. xde la nak merajuk lelame coz kena pujuk diri sendiri je. suami saya x pandai pujuk, hehe. uolls suke merajuk ke or suami yg suke merajuk? haha..


Wednesday, January 12, 2011

Wear RED clothing to get free meal @ KR

baru perasan la iklan ni hari ni. kalau tau pakai pakaian merah hari ni,hehe. bole dpt meal percuma.

buy 1 kenny's quarter meal = FREE = 1 kenny's quarter meal..


Time to don RED all over again this 12 January 2011 as the annual ROASTERS Eating Day (RED) is back!  Wear RED – the colour of life, to celebrate good health and vitality through good eating and healthy living with Kenny Rogers ROASTERS (KRR).

The ticket to a year full of vitality starts with an active lifestyle fueled by a wholesome and healthy diet. KRR is in support of maintaining your resolution to a healthy 2011 for you and your loved one. Celebrate health and vitality by wearing something RED to any KRR restaurant and get two (2) Kenny’s Quarter Meals for the price of one.

Whether it is a RED lipstick, cap, t-shirt or trousers, celebrate health and vitality of you and your loved one or friend by wearing RED – the colour of life to KRR!

Visit the KRR restaurant nearest to you and enjoy this gift of health!
Forward this message to as many friends as possible to show that you care for them!
.......................................................................................................................................................................................................................................

sumber : shopping n sales

nota ummiaqeef : sape pakai pakaian merah jom makan ngn saya..hehe

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize