Sunday, March 21, 2010

entry mencuci mata..

memandangkan aku teruja bab2 soping moping ni..
aku nak update skit entry pasal soping awal bulan yg lalu..
kejadian ini berlaku secara spontan..
pagi2 sabtu pas aku settle keje2 umah tu terasa nak g soping lak..
disebabkan hubby ade hal pagi itu meeting ape bagai..
aku decide antar aqeef di rumah babysitter jap..
susah la nak soping ngan aqeef berdua..
kejap je dlm mase 2 jam aku balik semula..
hasil rembatan adalah sepeti di bawah..


gara2 lalu di dpn mothercare alamanda..
sgt teruja dgn tag diskaun pada baju..
ku pun singgah mencuci2 mata..
rege rm29-rm31 belum less sbyk 50-70%..
 bile dah calculate..wow..
ku pun rembat 5 helai..
bukan senang nak less byk tu ye kengkawan..
so,balik dgn hati yg girang..
itu saja utk kali ni..

yg benar
~ummi yg suke menyoping~

Saturday, March 20, 2010

no subject..

xtau nak wat tajuk ape..
lately rase malas je nak meng'update blog'
apetah lg bile di opis kene block berblogging ni..
berblog walking bole..tp buka blog sendiri xleh..
internet ade di rumah pun rase malas nak update..
almaklumlah bile di rumah tu ade je keje rumah yg nak disettlekan..
working woman kate kan..
siang kat opis..mlm kene la wat keje2 umah yg tertunggak..
di samping suami dan anak tersayang..
weekend lg byk yg kene wat..
aduss..camane surirumah bole tahan ye..
sesekali kene la juga update walaupun xde citer..
xnak biarkan blog non aktif..hehe..
k la..itu saje nak taip..
kalau rajin kang tambah entry lg..
da da..di di..du du...


Monday, March 8, 2010

reward for aqeef..

salam all..

lame dah x bercerite..
xtau nak citer pasal ape..
tp lately aqeef semakin rajin membantu ummi membuatkan keje rumah..
good boy aqeef walaupun ummi x suruh..
mmg aqeef sukarela nak bantu..
lihat saje gelagat aqeef yg terlebih rajin..

~chef aqeef~

~mari menabung~

~angkat baju kering~

harap2 la sikap ini dikekalkan hingga dewasa..
sejuk perut ku mengandungkannye..hehe..
so,ini adalah reward yg abah berikan kepada aqeef..
beli mase my dear warehouse sale sabtu lepas..
yeeehaaaaa...
.
.
.
.
.

~batery operated car~

dan ini pula dr ummi..
.
.
.
.
.

~ABC~

p/s : tetibe mase aku duk tekan2 keyboard ABC aqeef yg ade music2 tu,abah aqeef pun berkate,'ummi dia yg lebey2 nak main keyboard ni ek..aku pun membalas, 'eleh..abah dia tu lg la beli kete tu sbb abah yg nak main remote control tu kan? kan? hahaha...abah aqeef hanya menjeling sambil tersenyum..haha...apakah????


:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize