Monday, February 22, 2010

aqeef dan auni (anak kwn hubby)..

ini juga kisah 2 mggu yg lalu..
keesokan dr hari g mines di entry sblm ini..
ptg² pas balik cuci kete kancil ku yg sudah menjadi kenangan terindah..
g lepak² di dataran putrajaya..
abah aqeef lepaking wif geng² gsr nye..
ummi aqeef pula lepaking wif aqeef n wife geng abah aqeef..
anak dia bernama auni tp bukan auni syuhada (anak iza)
auni ape ntah name dia..hehe..
umo auni ni tua 4bln kot dr aqeef..
kemain payah nak tangkap gambo mereka dua² tgk kamera..
utk pengetahuan,aqeef ni mmg suke amik hak org..
tp hak dia kedekut..hihi..ku x ajar..mmg sifat semulajadinye..
sila la layan pic di bawah..
(sila klik pd gambar utk bace dialog)






p/s : wah..daya imaginasiku amat tinggi..


citer 2 mggu yg lalu..

salam all..

lamenye x ber'update' blog ku ini..
kesukaran utk meng'update' di opis dan kemalasan utk meng'update' di rumah
merupakan alasan blog ku dipenuhi sawang..
ni pun kerajinan dtg singgah sekejap..
citer ni dah berusia 2 mggu lamenye..cewah..
abah aqeef bawa ummi n aqeef g mines..
disebabkan aqeef syok sgt nak tgk fish dlm tasik kat mines tu..
aku pun bermurah hati offer kat hubby nak sponsor naik cruise tu..
haha..ape lg,abah aqeef pun suke ler..(sepatutnye aqeef yg suke kan???)
so,layan je la..


~ sume pic aqeef n abah dia..???? ~


~ nampak sgt muke aqeef yg keboringan tp muke abah yg keriangan..apakah??~


Friday, February 5, 2010

hang out wif opismate @ alamanda.

ekceli xtvt therapay mata bersama opismate ni diadakan setiap t/hari jumaat..
almaklum,lunch time lame..boring pulak sik mkn kat cafe opis je..
so,ari jumaat ari utk menukar selera makan..
kalau tgh kering cume cuci mata and makan2 sajork..
kalau ade duit terselit tu kadang2 cuci mata sambil rembat..
jumaat lepas lepas dulu g main bowling..
jumaat lepas cume xtvt makan2 dan jeling2 sajork..
jumaat mggu ni beli dan belah pastu makan2..
so,ini adalah hasil rembatan aku yg sekian lame aku x menceburinye..hehe
mase cuti hari wilayah tu aku dah rembat 2 helai baju utk diri sendiri..
mase hang out wif mama_auni di entry ini..
(psst..jgn bgtau hubby i tau..sorok2 beli nti dia bising..hehe..)


~ 2 psg baju basahan dan 2 helai baju jalan ~
(teruja sbb sale CNY sane sini..yg atas tu best buy je yg bawah tu 50%)


lepas therapy mata kami g makan2 pula..
tp memandangkan kesuntukan mase dan kedai makan yg full..
so, kami try la masuk kat N***** S******
kononnye nak try la makanan kat situ..
sbb setiap mggu kami akan makan kat tmpt yg berlainan..
sekali je servicenye agak mengecewakan..
lambat sgt nak serve tetamu..
dah la bg minuman yg salah..makanan aku pun rase cam salah..
tp bedal je la sbb perut dah berbunyi + nak kejar masa..
sekali makan kurang mendapat feel..
sbb indah kabar dr rupe..
sudahnye kami makan je sbb perut lapar..
tp keseluruhannye mmg service sgt worse..
mmg x g dah kami pasni ke situ..
harap mereka dpt improve service utk mase akan dtg..
so,itu saje utk hari ni..malas nak citer byk..
kang jemu lak nak bace..
daaaa...tata titi tutu..

p/s : update blog yg sunyi sepi sementara menunggu kain baju habis dibasuh oleh mesin basuhku..hehe..

:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize