Tuesday, May 26, 2009

x laratnye..

| arini rase cam x larat sgt |
| sbbnye selsema yg kuat |
| kesejukan yg teramat |
| cuaca yg redup |
| suasana yg suram |
| kepala berat semacam |

| eh..cam pantun laks |
| tetibe rase cam nak balik umah tido |
| ish..keje..keje.. |
| semoga aku menjadi seorg pekerja yg tekun |


Monday, May 25, 2009

sebelum & selepas..

sabtu lepas aku n hubby decide nak gunting rambut aqeef yg berekor² dah..sik tergaru² je kat celah telinga ngan kepala dier tu..so,hubby pun bawa la ke kedai gunting rambut yg selalu hubby pegi tu..mulenye kami terpikir,leh diam ke aqeef ni time kena gunting rambut nanti..hubby siap tanye kat aqeef, 'aqeef nak diam x nanti gunting rambut?'..cam la aqeef tu paham..lawak sungguh..

sesampainye di kedai tersebut, kami menunggu turn..x lame menunggu pun tibe turn aqeef..memule tu kami risau gak la takut dier xnak diam kan..abah dier dukung sambil berdiri je..pakai mesin pencukur tu sbb abah dier suh botak licin..aduyai..ciannye la anak teruna ku itew,dah x jambu la..hahahaha..nmpk cam rawks! (bak kate shinnaz)..huhu..sepanjang mencukur tu aqeef cume wat muke pelik je..mungkin dier berpikir, ade menda ape la kat kepala aku ni..pastu kepalanya cume toleh kejap² je..kiranye kate hubby ku, lulus!, pasni leh bawa gunting kat kedai lg..hehehe..bile dah botak tu mmg nmpk sejibik muke abah dier..hahahaha...

tgk la perbezaan sebelum & selepas..

*sebelum*

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*selepas*

Thursday, May 21, 2009

tag 50

aku diberi tugasan utk menjawab tag ini oleh mrs k..maleh tul nak jawab..byk sungguh soalannye..

Be honest no matter what, then tag at least 10 friends.
-insyaallah, akan ku cuba..

01. Who was your last text from?
-sms dari opismate (k.aini) pg td suh bwk CD ke opis..dier nak tgk..

2. Where was your default picture taken?
-gambar aqeef pakai CD..nak masuk dlm blog..

03. Your relationship status?
-married..

04. Have you ever lost a close friend?
-pernah..

05. What is your current mood?
-bengang + xde mood!

06. How many siblings do you have?
-4 org kesemuanya..

07. Whats your brother(s)/sister(s) names?
-Rozlina Abd Rahman
-Syamsilkhairi Abd Rahman
-Rozita Abd Rahman

08. Where do you wish you were right now?
-bercuti di pulau² tanpa gangguan..

09. Have a crazy side?
-oh tidak..

10. Ever had a near death experience?
-x pernah..

11. Something you do a lot?
-menguruskan rumahtangga dan anak..

12. Angry at anyone?
-bengang dgn seseorg..

13. What's stopping you from going for the person you like?
-aku pun seorang yg pemalu..(sprt iza & shinnaz)

14. When was the last time you cried?
-x ingat..

15. Is there anyone you would do anything for?
-my family..

16. What you think about when you are falling asleep?
-perkara yg telah berlaku sepanjang hari..

17. Who was the last person you talked to on the phone?
-officer kat opis tanye bos ade ke xde pg ni..

18. What is your favorite song?
- i'm yours by jason mraz..(shinnaz tiru aku)

19. What are you doing right now?
-tengah jawab tag ni..

20. Who do you trust right now?
- myself (bole ke jwpn ni)..haha..

21. Where did you get the shirt you are wearing?
- pakai batik ala² cam baju kelawar tu..ngan skirt..hehe..baju ni nipis kena pakai inner..beli dgn akak opis ni dulu tp skang akak tu dah transfer kementerian lain..

22. Have you kissed someone in the past week?
- hubby aku n my lovely son..

23. Who is your friend that lives closest to you?
- iza n shinnaz

24. Describe your life in one word?
- bersyukur dgn ape yg tlh dianugerahkan..

25. Who are you thinking of right now?
- hubby (sbb ada selisih phm skit)

26. What should you be doing right now?
- nak wat keje tp cam xde mood..(leh ke?)

27. What are you listening to?
- lagu yuna kat blog iza

28. Who was the last person who gave you a hug?
- aqeef (my lovely son)

29. Who was the last person who yelled at you?
- xtau la plak...

30. Do you act differently around the person you like?
- mcm biase je...natural..

31. What is your natural hair color?
- hitam keperangan kot..

32. Who was the last person to make you laugh?
- aqeef..aksi dier membuatkan aku gelak..

33. Who was the last person to make you sad?
- hubby..kes smlm..

34. What do you hear?
- suara mak tiri..(iza n shinnaz tau kan sape?)

35. Is your hair curly or straight?
- straigth + curly skit..(ikal mayang)

36. Has anyone ever called you "scrumptious" before?
- ???

37. Do you have a best friend?
- mesti la ade, kongsi citer

38. Held hands with the opposite sex in the past 3 days?
- yup..salam hubby nak g keje..

39. Do you use smiley faces on the computer?
- takde...

40. Have you ever changed clothes in a vehicle?
- changed clothes aqeef ade la..

41. Are you happy with life right now?
- Alhamdulillah..syukur..

42. Are you currently jealous?
- Cemburu tu mesti ade..tp bukan cemburu buta..

43. What jewelery are you currently wearing?
- gelang tangan nikah, rantai beli pakai duit hantaran & rantai mak bg..(cincin mane?) :(

44. What were you doing on friday night?
-wat keje umah..kadang kuar makan kat luar..

45. Have you ever had your heart broken?
- pernah..

46. Have you ever broken someone's heart?
- pernah juga..

47. Is there anybody you're really disappointed in right now?
- ade..

48. What was the last reason you went to the doctor for?
- bawak aqeef jumpa doctor ahad lepas..demam..

49. How late did you stay up last night and why ?
- dlm kul 9lbh tu dah tidokan aqeef sampai terlelap sekali..ehehe..

50. Have you ever dated someone longer than a year?
- Hubby aku la..3 tahun sblm diijabkabulkan..(paling lama tu)

Who would u like to tagged?
-anim-
-ada
-
diey-
-ibuhaikal-


pose ber'cd'

ini adalah pose aqeef memakai cd nye yg berwarna kuning..ni pakai mase 1st trial..kul 7pm pakai 2insert..pastu kul 12.00am tukar cd lain warna orange tp x snap pun mase tukar tu..

*1st day try pakai..sbuk je nak pegang cd tu*

ni 2nd day trial plak..(smlm)..pakaikan warna ijau pulak..ehehe..suke la pakaikan sbb nmpk comei je..(ummi dier yg perasan)..

*mase ni aqeef xmo duk diam..kualiti gmbr kurang memuaskan*

*asik nak pegang je cd tu*

*ape ni amik gmbr aqeef x pakai baju..malu la..*




Tuesday, May 19, 2009

aqeef ber'cd'

hari isnin aku menerima parcel..huhu..bestnye 'cd' aqeef dah sampai..kpd sesape yg xtau 'cd' tu ape..cd = cloth diapers..nak try pakaikan aqeef dgn cd ni..cd ni leh basuh n pakai balik..so,jimat utk jangka masa panjang la,ehehe..cantik berwarna-warni..aku teruja sekejap..nape la zaman aku kecik² dulu xde menda alah ni ek..ehehe..

*ummi, aqeef nak yg hijau ni..eh..kuning ni..erm..biru ni pun cantik jgk..*

demam pulak...

weekend aritu aqeef demam..panas sgt badan dier..biasenye kalau bg ubat kejap je dah x panas..ni byk kali bg ubat pun x baik² jgk..panas..kebah..panas..kebah..panas balik..dah la dgn selsema lg,makin susah dier nak bernafas..tido pun berbunyi je..cian tgk aqeef..ari ahad tu terpaksa bawa g klinik sbb badan panas sgt..kena masuk ubat kat montot tu..dpt ubat demam,kahak ngan antibiotik..biasenye ubat kat klinik kerajaan tu dier leh terima lg..bile bg ubat klinik swasta tu dier dah mule rase pelik..xmo minum ubat tu..puas aku memujuknye..walaupun dier mengamuk,kami paksa jgk dier makan ubat tu..nasib baik hari isnin smlm x panas dah..leh g keje,kalau x terpaksa la aku cuti,risau kan keadaannye..skang ni bile dah baik mule aktif kemain..aduh..xmo diam..cume selsema je x baik² lg..tgk la gambar² aqeef yg monyok sbb demam tu..ciannye la hai tgk..hehe..smlm x sempat nak update blog ni..arini baru nak update..

p/s : td g klinik bawak aqeef check up 8 bulan..nurse tu kate cube bg aqeef mkn telur sbb nak tgk dier ade alergic ke x utk cucuk imunisasi setahun nti..nurse tu kate kalau anak ade alergic nanti setahun kena refer doct sblm kena cucuk tu..kalau xde alergic bole cucuk cam biase..persoalannye ialah leh ke bg baby bwh setahun mkn telur separuh masak? ade sesape x yg bole bg pendapat ttg persoalan ini..sila respond..tq..

Thursday, May 14, 2009

8 bulan sudah..

pejam celik pejam celik kejap je aku rase anak teruna ku itew sudah berusia 8 bulan..dan bermacam² ragam jgk aku tgk dier tuh..lg² kalo nmpk aku..mmg pantang btl,mesti nangis kalo x bergerak skit..kena duk ngan dier je..manja sungguh..

pagi td aku kena jage dier kat umah sbb babysitter dier g klinik ade appointment..so,aku half day la kira²nye..tq to iza sbb replace tmpt aku..tp ade habuan utk dier kan iza kan..hehe..tghari tu aku singgah kat alamanda jap,hehe nak cari puting botol si aqeef yg dah x elok tu..kebetulan kat parkson ade sale..so aku rembat la puting avent ni ngan nak try avent non spill easy-sip ni..saje je nak bg aqeef blaja minum pakai cup ni..xtau la die nak ke xnak..hahaha..kalau xnak rugi je aku beli..lgpun ade 20% diskaun td utk kesemua produk avent..ni ha gambarnye..

*teat avent & non spill easy-sip*

pastu bile dtg opis tu macam² hal yg berlaku..bz sungguh..ngan bos aku yg nak tukar flight balik dr hong kong lg..sepatutnya dier balik sabtu ni..tp atas arahan org atasan kenalah balik awal..sok plak nak balik..so,aku settlekan dulu menda² tu sumer baru la leh wat koje lain..ehehehe..surat² melambak plak tu..sakit mata aku tgk..kena wat slow²..so,bile dah settle sumer rase lega skit..

ape ni citer pasal keje..aku nak citer pasal lain la..alamak..dah nak balik la..so,korang layan je la gambar²an aqeef ku ini yg sudah berusia 8 bulan hari ini..(wah..ayat sungguh skema)..skang ni aqeef tgh blaja nak merangkak tp lom pass² lg..tp suke lak nak memanjat,risau sungguh aku mengengoknye..(ayat apakah ini)..

*hi...saya dah 8 bulan..*

*saya senyum sbb ummi saya nak amik gambar saya*

*kontrol la konon*

*sampai meleleh air liur*

ni la gambar aku sempat snap pagi td mase jage dier kat umah..ehehe..suke dier kalo org nak amik gambar dier..cewah..ape keje la ummi dier ni..oklah..terlebih sudah ni..sudah mau pulang..daaaaa....


Tuesday, May 12, 2009

Tag Pasal Anak....

Tag ni diberi oleh mama _aqish :

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
Seorang......Boy..

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
belum ade perancangan lg..tunggu dah bersedia dulu..hehe..

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Aqeef Irfan
Aqeef : yang menumpukan kepada sesuatu / memberi tumpuan kepada sesuatu
Irfan :Kebijaksanaan / kesyukuran

3. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Hubby aku pilih Aqeef..aku pilih Irfan..

4. Darimana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Hubby aku nak name anak bermula dari huruf 'A' dan tgk dalam buku - himpunan nama² bayi islam..

5. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
Kalo Girl.... Asyfa Irdina..(pepandai je ku)..
Kalo Boy.... (blm pk lg)..

6. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
xde perancangan lg..tp angan² nak 4 org kot..2 boy 2 girl..hehe..

7. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
3 tahun kot..tp kalau rezeki awal alhamdulillah...

8. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?
InsyaAllah kalo boleh nak girl sbb dah dpt boy..sepasang best skit..leh bg kawan kat ummi dier lak..nti xlah manja sgt si aqeef tu..hehe..lagi 1 sbb baju baby girl comei²..geram je..

9. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
rasenye banyak persamaan ngan abah dier..tp yg ketaranya si aqeef ni suke berjalan cam ummi dier..hehe..

10. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.


11. Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag ni:

*ibuhaikal* (only 4 u)..hehe..

Friday, May 8, 2009

Tag Islam

..tag ni dari baBe_ieza..


1) copy gambar amal Islam di atas.

2) kemudian pilih 10 sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama

*ada*
*anim*
*miz_ain*
*diey*
*eda*
*mama shinta*
*sis suziey*
*mama_aqish*
*kak yong*
*putra mama*

3) itu saja..senang dan mudah
senang tp leceh lak nak pilih sape yg x kena tag lg..


Tag Pasal Handbag Anda


tag ni datangnye dr iza & ibuhaikal..


The rules are:

1) Take a picture of the bag that you are carrying today and tell us what's in it.

handbag aku ni besar tp barangnye cikit je..hubby aku slalu bising kate beg besar tp isinye sikit je baik pakai beg kecik..tp aku suke handbag aku ni..hahaha..lantak la org kate ape..isi kandungannye terdiri drpd : wallet, beg coin, lipstik, compact powder, hp, kunci umah & keta, thumbdrive, pen (tp buku nota xde), botol susu tu paham² je la ek (xtvt kaum ibu yg BF kan anak cume aku ni x exclusife bf sbb campur ngan FM)..

2) Tell us why these things are in your bag.

sudah semestinya barang keperluan harian aku..barang itu sumer adalah mesti ade dlm beg, xleh xde especially kunci, hp & wallet..

3) Find just one thing that is most precious to you in the bag and tell us why.

hp kot sbb kalau ape² masalah timbul mesti kite gune hp utk menghubungi seseorang kan.. tp aku selalu tertinggal hp so kunci jg penting sbb nak masuk umah ke keta ke kan..wallet pun penting gak sbb ade ic..lecen kete..duit..aduh..sumer penting la..ehehe..

4) Tag just three people to do the same.Happy snapping and sharing... Cheers!

-cik Anim-
-cik Ada-
-cik shinnaz- (kamu banyak hutang)

Thursday, May 7, 2009

cute baby gurl..

tadaaaa....
baby sape ni?...
sangat cute n chumels..

*aleeya aleesya*
(betul ke eja ni..main bedal je..jgn marah ye mama dier)

*
*
*
*
*

*sedapnye dier tido*

*
*
*
*
*

*cube teka sape mama dier*

hehe..mama dier xde dlm gambar ni..ni adalah baby officer kat opis aku..comei je dier tido, pakai skirt tu..very pinky this baby gurl..tgn dier statik je camtu cam nak azan gitu..hehe..mesti syok je tido dlm aircond, sejuk gitu..

..sekian utk tatapan sumer..

cuti² malaysia - cameron highland part II

n3 ni adalah n3 bersambung dari n3 sebelumnye..kira cam n3 part II la..ehehe..sebabnye gmbr² ni aritu lupe nak transfer dr hp my hubby..so, x mo citer lg..layan je la gambaran² di bawah ni..

*
*
*
*
*
*posing belakang apartment tmpt kami menginap*
(confius nape hubby aku lipat kaki suar tinggi²)

*
*
*
*
*

*aqeef wif ummi & atuk nenek*

*
*
*
*
*

*posing sebelah keta kuda hubby ku*

*
*
*
*
*

*aqeef nak petik bunga utk sape tu?*

*
*
*
*
*

*en mon sexy ni, hubby belikan utk aqeef*
(aqeef takut sbb bile tekan kat tgh tu ade bunyi cam siamang tu)
(aku pun seram gak dgr..hahahaha..)



Monday, May 4, 2009

cuti² malaysia - cameron highland

huhuhu..setelah aku melangsaikan serba sedikit hutang piutang tag / award yg tertunggak tp masih ade yg blm terjawab..akhirnya tibe la giliran berstory mory tentang percutian family ku di cameron highland..tp ini aku ringkaskan kira cam sinopsis je la ek..

bermulenye pada pagi jumaat tu subuh² adam dah kena bgn siap² sbb janjinye nak gerak awal..aku dr putrajaya with my parents, my hubby & aqeef..jumpe kakak² ku bersama family masing² di serdang..sblm tu breakfast dulu..konvoi 3 keta je..aku angkut je aqeef dgn x mandinye sbb sejuk kan pepagi tu..cian lak dier..

*aqeef yg x mandi lg pakai baju tido*

sungguh tragis percutian ini sbb jem yg amat sgt sampai kaki hubby ku kebas² akibat penangan pedal clutch yg keras..mungkin disebabkan cuti umum / peak season so ramai la pelancong asing & x asing melawat bukit ini..(wah..ayat x leh tahan tu)..cian hubby lenguh² kaki dier menekan pedal clutchnye menaiki bukit yg tinggi berhenti² pulak tu sbb jem yg teramat sgt..(tu la nak pegi sgt)..hahaha..padan muke aku..

*merehatkan kaki hubby ku*

kami lalu jalan simpang pulai tu..perjalanan tu aku rase agak menggerunkan skit sbb jalan berliku² tajam..pening pulak rasenye berpusing² mengelilingi bukit tu..jalan jem sampai my hubby x larat nak tunggu so kami berhenti² la kat tmpt² di sepanjang perjalanan tu..tempat yg aku singgah ialah ladang strawberi..huhu..aku berpeluang memetik sendiri strawberi dari pokoknye..sungguh teruja..mase ni aqeef ngan abah dier..aku ngan akak aku & anaknye je yg masuk petik buah strawberi..

*model strawberi*

punye la jauh rasenye nak ke tanah rata..sbb aparment yg kami booking tu letaknye di tanah rata..setibenye di apartment kami menginap, masing² kelepakan dan merelekkan diri masing².. apartment ni 3 bilik..oklah nmpk cam perabot baru je tp yg x bestnye xde fridge lak..xpela kan..asal ade tmpt nak tido..piuk belanga mmg ade tp kami bawak jgk la piuk nasi sendiri..mlm tu kami jalan² kat area apartment je membeli baju kenangan ngan ole² utk dibawa pulang..


*baju si kenet aqeef*

*baju abah & ummi (sedondon la konon)*

mase kami kuar malam tu aqeef tido x sampai ati nak bawak dier..memandangkan nenek n atuk dier x ikut,so mereka la kena tgk² kan aqeef..tp alhamdulillah la dier x jage langsung..nyenyak sungguh dier tido..ummi & abah dier rase cam time bujang² dulu je..ehehehe..
ni adalah antara aksi² kami di apartment tmpt kami menginap itu..cuaca tersangatlah sejuk..umah tu xde kipas & aircond tp rase cam pakai aircond je..gmbr atas tu aqeef ngan cousin² nye..daniel & aqasya..ade lg 2 org abg si aqasya ngan adik si daniel ni tp x termasuk lak dlm gmbr² ni..manakala gmbr yg di bwh ini pula aksik aqeef bersama ummi & abahnye yg terlebih sudah..hahaha..


hari sabtu pg tu kami dah siap² nak check out dr apartment tu..kononnye nak singgah tmpt lain lak la..perjalanan balik pula kami singgah di strawberi park resort tp x snap gmbr lak kat situ..hubby ku memborong strawberi + baby tomato + sayur²an segar dr ladang..cewah..n then kami bertolak lg dan singgah pulak di kilang boh..mmg jauh skit nak naik ke atas bukit tu dgn jalan yg berliku² jgk..bile tibe kat atas tu terasa sejuk sgt..aku x larat nak mendaki ladang tu so aku lepak je kat cafe tu pekena teh panas..huhu..mmg asyik..fuh..nyaman sungguh..


tp ade trajedi di situ..keta abg ipar aku rosak lak mase tu..so rosaklah program seterusnya kerana kami terpaksa terkandas selam lbh kurang 3 jam kat tmpt tu..siap panggil pomen lg nak tolong btlkan..bile dah ok keta terus balik..perjalanan balik melalui jalan tapah..hubbyku sempat membeli petai dlm perjalanan di tapah tu..kemudian sambung lg perjalanan yg sungguh mengujakan itu & singgah makan kat medan selera sblm tol tu..kami sampai dah lewat malam dan masing² keletihan..mmg enjoy tp letih + pening skit sbb perjalanan yg berliku²..huhu..inilah serba sedikit sinopsis dr percutian kami sekeluarga..

award & tag

AWARD FRIENDSHIP

Peraturan nak jawab tag :

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
sila lah copy awad ini


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Cik Ada merupakan kawan aku mase kat poli amik course same cume kelas je lain..merangkap ex-housemate mase mule² masuk keje dulu..juga merupakan isteri kpd en ejack yg chumels & mama kepada ayris yg cute sgt tu..


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
  1. merupakan anak bongsu kepada en abd rahman & puan samsidar
  2. telah berkahwin dgn en amin & mempunyai anak lelaki comei bernama aqeef irfan
  3. cepat merajuk & tersentap
  4. sgt suke bershoping
  5. simple n sempoi
  6. memiliki en kancil berwarna maroon
  7. pendengar yg setia
  8. suke memendam perasaan
  9. mudah memaafkan
  10. berusaha untuk mendapatkan sesuatu
4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

- iza -
- shinnaz -
- ibukaikal -
- mrs. kay -
- sis suziey -
- sis mimie a.k.a. shinta_mum -

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!
Tak perlu la yer..



AWARD DURIAN




huhu..tq ye ibuhaikal bg kite award ni..sedap ke blog kite ni? kalau sedap cam durian mesti kenyang je kan sbb hari² bukak blog ni..ehehe..

*takmo bg sesape la durian ni*

TAG - wallpaper pc

erm..tag ni dah lame aku peram..hahaha..byk tul utang tag skang ni x terbuat lak..ni pun aku nak langsaikan skit²...tag ni dtgnye dr mrs kay & iza...

Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah anda guna sekarang


bagitau naper anda suka wallpaper anda?
sebenarnye aku suke tukar² wallpaper..sblm ni aku letak gmbr anak aku..pastu skang ni aku letak ayat sayyidul istighfar ni wat wallpaper..sblm aku buat keje aku akan bace ayat ni dulu..


sape yang kena tag seterusnya?
takmo tag sesape leh ke..tp kalau sesape yg nak wat silakan lah ye..


:: LABEL ::

2nd jr. (5) aidilfitri (3) aqeef (68) avent (1) award (11) baking (1) bebel (1) besday (4) BFF (4) blogger (1) blogging (16) car (2) contest (51) course (3) emo (8) family members (7) FB (1) friends (3) geng gedix (14) gosip (1) hang out (36) hometown (2) hubby (7) iklan (1) info (17) internet (1) makan2 (24) masak2 (9) me (26) me hubby (3) muvie (10) my family (27) my stuff (9) newborn (1) no idea (8) nuffnang (3) opis (30) parenting (21) personal (12) pregnancy (9) ramadhan (2) random (5) reward (1) rumahku syurgaku (7) sales (5) shopping (13) tag (12) taska (6) vacation (4) video (6) weekend (2) wordless (2)

:: FOLLOWER ::

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"

"MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST"
until 11 June 2010

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST

THE UNIQUE WEDDING PHOTO CONTEST
i win consolation prize